Έριξε… τεσσάρα στον Ατρόμητο η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και επικράτησε πολύ εύκολα του Ατρομήτου, που ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες, μέσα στο Περιστέρι με σκορ 1-4 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι άρχισε εξαιρετικά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, αφού ο Επστάιν με σουτ νίκησε τον Γκορμπούνοφ.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανέβουν, ωστόσο η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου αμυνόταν πολύ καλά. Τα πράγματα μάλιστα για τους «Φαίακες» έγιναν πιο εύκολα στο 45΄ όταν ο Κεϊτά αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να πιέσουν, ωστόσο στο 63΄ ο Επστάιν έβγαλε την σέντρα και ο Λαζαρίδης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Μάλιστα στο 66΄ ουσιαστικά το παιχνίδι έλαβε τέλος, αφού ο Γκουγκούδη είδε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη), αφήνοντας τον Ατρόμητο με 9 παίκτες.

Η Κέρκυρα δεν σταμάτησε και στο 79΄ ύστερα από ωραίο συνδυασμό ο Ντουαλά έκανε το 0-3. Τρία λεπτά αργότερα ο Φυτανίδης μείωσε για τον Ατρόμητος, ωστόσο και πάλι οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα. Πιο συγκεκριμένα ο Γεωργακόπουλος στο 87΄ έγραψε το τελικό 1-4.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Βασιλείου (46΄ Κυριακίδης), Γκουγκούδης, Μπρίτο (56΄ Ντάουντα), Μπιτόλο, Κεϊτά, Ούμπιδες, Τόνσο (68΄ Μπάγκα), Λε Ταλέκ.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς (59΄ Κόντος), Σπίνουλας, Γκόμες, Ανδρεόπουλος (73΄ Παμλίδης), Σιόντης, Ιωάννου, Βιέρα, Επστάιν (83΄ Γεωργακόπουλος, Ντιόγκο.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...