Έρχεται και ο Ντοναρούμα στον Ολυμπιακό!

Ο 28χρονος Ιταλός γκολκίπερ αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα και αναμένεται εντός των επόμενων ωρών στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Δεν έγραφαν στην τύχη οι Ιταλοί για συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Μίλαν για τον Αντόνιο Ντοναρούμα. Πράγματι, ο εκλεκτός για το «μπακ απ» του Ζοσέ Σα είναι ο 28χρονος Ιταλός γκολκίπερ, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που έρχονται από την γειτονική χώρα, ενδέχεται να έρθει στην Ελλάδα ακόμα και αύριο Παρασκευή (25/1) για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τους Πειραιώτες!

Ο Ντοναρούμα που είχε πάει πιο πίσω αρχικά στις επιλογές για τον 2ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, φαίνεται πώς επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο το τελευταίο διήμερο και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα μετά τον Ζιλ Ντίας.

Ο Ιταλός γκολκίπερ που ήταν ο 3ος της Μίλαν, αναμένεται λοιπόν να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από 1,5 χρόνο. Μπορεί να μην ντύθηκε στα κόκκινα το καλοκαίρι του 2017 και να προτίμησε να πάει στους «ροσονέρι», ωστόσο, στην περίπτωσή του ισχύει το… κάλλιο αργά παρά ποτέ.

fosonline.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...