Έρχεται στην Πάτρα ο πρώην Αμερικανός γερουσιαστής Chris Spirou

Μία εκδήλωση μνήμης και τιμής για την θλιβερή επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων, διοργανώνει ο Σύλλογος Ελληνοουκρανικής Φιλίας «Ο Φάρος» την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 στις 11 το πρωί, στην Πάτρα, στις αίθουσες του ξενοδοχείου Patra Palace (Όθωνος Αμαλίας 15).

Την εκδήλωση όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής  Ένωσης και πρώην Γερουσιαστής των ΗΠΑ κ. Chris Spirou, ο οποίος θα είναι και ο κεντρικός ομιλητής.

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του «Φάρου», ο επιφανής ομογενής θα βραβευτεί για την τεράστια προσφορά του και το εξόχως σημαντικό έργο που έχει ανιδιοτελώς προσφέρει διαχρονικά στον Ελληνισμό.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν Πολιτιστικοί Σύλλογοι της περιοχής και άλλοι φορείς της Πάτρας, που θα αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο συμπολίτης δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος. Στην μεγαλοπρεπή όπως αναμένεται βραδιά, θα συμμετάσχουν εκτός του κ. Spirou και άλλες προσωπικότητες, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν προσεχώς.

THEBEST.GR



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...