Έρχεται το ipad πέμπτης γενιάς

Έρχεται το ipad πέμπτης γενιάς
Το πέμπτης γενιάς iPad, το οποίο φημολογείται ότι θα έχει σχεδιασμό ίδιο με αυτό του iPad mini, θα μπει σε παραγωγή τον Ιούλιο, λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση του το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με πηγές στη γραμμή παραγωγής.

Οι φήμες έρχονται από το, όχι και τόσο αξιόπιστο, DigiTimes, το οποίο λέει ότι το καινούργιο iPad θα έχει την ίδια Retina οθόνη, ανάλυσης 2048 x 1536, όπως ο προκάτοχος του. Ωστόσο, θα περιβάλλεται από καινούργιο αλουμινένιο πλαίσιο, το οποίο σχεδιαστικά θα είναι το ίδιο με αυτό του iPad mini.

Στη προσπάθεια της να το κάνει μικρότερο, η Apple αναμένεται να χρησιμοποιήσει καινούργιες μεθόδους κατασκευής για την οθόνη, χρησιμοποιώντας μια LED μπάρα για φωτισμό, σε αντίθεση με τις δυο που χρησιμοποιεί το τέταρτης γενιάς, με αποτέλεσμα η συσκευή να είναι 25-33% λεπτότερη από το προκάτοχο της.

Παρά τις φήμες που ήθελαν την Apple να διώχνει τη Samsung από προμηθευτή, τις οθόνες για το καινούργιο iPad τις κατασκευάζουν οι Samsung, LG και Sharp, ενώ τις LED μπάρες για το φωτισμό η Taiwan Surface Mounting Technology.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...