Έρχονται νέα μέτρα για στήριξη της εστίασης

Έρχονται νέα μέτρα για στήριξη της εστίασης
Έρχονται νέα μέτρα για στήριξη της εστίασης

Πρόγραμμα στήριξης των επιχειρήσεων στην εστίαση προαναγγέλλει ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Νέα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων εστίασης που σχετίζονται με τον εποχικό χαρακτήρα της λειτουργίας τους, επεξεργάζεται το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης δήλωσε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί ένα νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ.

Το πρόγραμμα θα αφορά στην κάλυψη των δαπανών για την «παράταση» της λειτουργίας υπαίθρων χώρων. Ενδεικτικά αναφέρθηκαν τα υαλοπετάσματα, οι πέργκολες και τα μέσα θέρμανσης.

Σε ποιους δεν έχει δοθεί επίδομα 534 ευρώ

Σε ερώτηση για το βοήθημα των 534 ευρώ σε εργαζόμενους που τελούν σε αναστολή σύμβασης, ο αναπληρωτής υπουργός είπε ότι «υπάρχουν κάποιες λίγες περιπτώσεις που δεν έχουν δοθεί τα 534 ευρώ σε δικαιούχους. Αυτό το αντιμετωπίζουμε και θα δοθούν τα χρήματα σε όσους τα δικαιούνται», δήλωσε ο κ. Παπαθανάσης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης υπογράμμισε ότι «οριζόντιο lockdown δεν θα υπάρξει, θα υπάρξουν τοπικά lockdown» και πρόσθεσε: «Όποια μέτρα έχουν ανακοινωθεί, αυτά ισχύουν. Δεν πρόκειται να κλείσουν τελείως τα καταστήματα, ούτε στις περιοχές που βρίσκονται σε επίπεδο 4».

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...