Έρχονται πάλι χιόνια την Κυριακή το βράδυ

Νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρας μας από το βράδυ της Κυριακής όπως προβλέπει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook.

«Τα χιόνια, κατά τόπους μεν πυκνά, θα περιοριστούν κυρίως στα ορεινά και πρόσκαιρα μόνο τη Δευτέρα σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο (ίσως και πεδινές) στη Βόρεια Ελλάδα», γράφει χαρακτηριστικά. Ο ίδιος μάλιστα προβλέπει πως πιθανότερο είναι τα όποια προβλήματα δημιουργηθούν να προέρχονται από τις ισχυρές βροχές, σε συνδυασμό και με το λιώσιμο του χιονιού.

«Προσοχή! Καμία νέα “μετεωρολογική βόμβα” δεν αναμένεται από Δευτέρα, αλλά βαθμιαία αλλαγή του καιρού με κατά τόπους δυνατές βροχές οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως δημιουργήσουν προβλήματα σε συνδυασμό με το απότομο λιώσιμο του χιονιού! Τα χιόνια, κατά τόπους μεν πυκνά, θα περιοριστούν κυρίως στα ορεινά και πρόσκαιρα μόνο τη Δευτέρα σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο (ίσως και πεδινές) στη Βόρεια Ελλάδα! Θα επικρατήσει φυσιολογικό κρύο για την εποχή, λίγο πιο τσουχτερό στα κεντρικά και βόρεια, ενώ στα νότια ο καιρός θα διατηρηθεί σε γενικές γραμμές μαλακός», γράφει ο κύριος Αρναούτογλου.

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...