Ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς η πλάζ Αντιρρίου να υποδεχτεί τους λουόμενους.

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά τη τελεύταία δεκαετία, καθαρίστηκε η πλάζ Αντιρρίου με άμεση επέμβαση της Δημοτικής Αρχής σε συνεργασία με τον προέδρο της τοπικής κοινότητας Γ.Παπαδόπουλου και τον αντιδημάρχο της Δημοτικής Ενότηταας Αντιρρίου Χ.Καραδήμα.

Μια κίνηση που σε μεγάλο βαθμό αντικατοπτρίζει τις προθέσεις του Δήμου Ναυπακτίας ώστε σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο τόσο οι επαγγελματίες που εξαρτώνται εμπορικά από την κίνηση στο θαλάσσιο μέτωπο αλλά και οι κάτοικοι σε συνδυασμό με τις πρώιμες υψηλές θερμοκρασίες να εκμεταλλευτούν τη φυσική ομορφιά της Αντιρριώτικης πλάζ όσο νωρίτερα είναι εφικτό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και τα προηγούμενα καλοκαίρια αρκετοί Πατρινοί χρησιμοποιόντας τα ferry boat επίλεγαν το Αντίρριο για το μπάνιο τους.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα θα τοποθετηθούν και οι ομπρέλλες σύμφωνα με τις προβλεπόμενες αποστάσεις, ενώ από τις αρχές Ιουνίου που σύμφωνα με πληροφορίες θα αρθούν τα μέτρα στο τομέα της εστίασης η πανέμορφη παραλία του Αντιρρίου θα μπεί και επίσημα στους γνώρισμους καλοκαιρινούς ρυθμούς.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι μια πραγματικά πολύ όμορφη και ήσυχη παραλία , και ειδικά όταν την πετύχει κάποιος απάνεμη !!!!
    Μπράβο για την πρωτοβουλία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...