Έτσι θα «χτίσουν» τον νέο Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι

Έτσι θα «χτίσουν» τον νέο Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι

Η συνάντηση των αδερφών Αγγελόπουλων με τους παίκτες του Ολυμπιακού έγινε χθες και πλέον σειρά έχει το τι θα κάνουν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ σε όλα τα επίπεδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μπάτζετ της ομάδας αρχικά δεν θα διαφοροποιηθεί ιδιαίτερα, αγγίζοντας τα 20 εκατομμύρια ευρώ μαζί με την εφορία. Με βάση αυτό, στο τεχνικό επιτελείο και το ρόστερ αναμένεται να γίνουν οι αντίστοιχες επιλογές.

Κομβικής σημασίας, αρχικά, κρίνεται η παραμονή ή μη του Ντέιβιντ Μπλατ στο λιμάνι. Οι Αγγελόπουλοι επιθυμούν να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από το πρόβλημα υγείας του. Αν μείνει, το ρόστερ θα αλλάξει ριζικά. Αν όχι, τότε θα επιδιωχθεί να έρθει ένας προπονητής που να γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα.

Αναφορικά με το ρόστερ, η παραμονή του Βασίλη Σπανούλη πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αλλά για το υπόλοιπο, η κατάρτισή του έχει άμεση σχέση με το ποιος θα είναι ο προπονητής, όπως και την παραμονή ή όχι στο πρωτάθλημα της Basket League.

Από τη μία θα αναζητηθούν ταλαντούχοι Έλληνες παίκτες, ενώ από την άλλη πλευρά μάλλον θα αποκτηθεί ένας πρωτοκλασάτος γκαρντ δίπλα στον αρχηγό των Πειραιωτών.

Από εκεί και πέρα, μέχρι το τέλος Μαΐου θα γνωρίζουμε το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός αναφορικά με το πού θα παίζει τη νέα σεζόν. Είτε θα αγωνίζεται στη EuroLeague και τη Basket League, όπως τώρα, είτε στη EuroLeague και την Αδριατική Λίγκα, με παράλληλη συμμετοχή των νεαρών του παικτών στην Α2, εφόσον η ομάδα υποβιβαστεί, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να παίζει μόνο στη EuroLeague.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/360319-Etsi-tha-htisoyn-ton-neo-Olympiako-oi-Aggelopoyloi ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...