Στον τελικό του νομού Αιτωλοακαρνανίας βρίσκεται ο Ναυπακτιακός Αστέρας καθώς επικράτησε με 3-2 της Α.Ε. Μεσολογγίου στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο και παίρνει το εισιτήριο για το τελικό του θεσμού οπού θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Παναγρινιακού όπου επιβλήθηκε άνετα με 0-3 του Τρίκαρδου Κατοχής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς μόλις στο λεπτο από στημένη φάση και αδράνεια της άμυνας της ΑΕΜ με τον Ρουμπάτο θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 1-0. Νέα αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν τη μπάλα από την περιοχή, ο Νιφορόπουλος στο 27΄θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του Ναυπακτιακού 2-0.Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 45΄οι φιλοξενούμενοι θα έχουν δοκάρι σε σουτ από πλάγια θέση του Κράνη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν το σκορ.

Ότι δεν κατάφεραν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στις αρχές του δευτέρου για τους παίκτες του Γιώργου Ασπρογέρακα με τον Αυτζή στο 47΄με πλασέ πάνω στην κίνηση μετά από σέντρα του Αθανασόπουλου να μειώνει σε 2-1. Στο 71΄οι γηπεδούχοι θα μείνουν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Ρουμπάτος θα δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) στο παιχνίδι για καθυστέρηση. Στο 84΄η ομάδα του Ναυπακτιακού με πλασε του Μαχαίρα θα κανει το 3-1. Για να έρθει στο 92΄ο Μιχαλόπουλος με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κράνης σε ανατροπή του στην περιοχή από τον Δούρο, να διαμορφώσει το τελικό 3-2.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: (Γιάννης Νταλακούρας) Δούρος, Κατσογιάννης (67΄Vukomanovic), Κοντογιάννης, Αργυρόπουλος, Ναουμίδης, Λίτσος, Καψάσκης (86΄Πατρώνης), Γιαννόπουλος (56΄Μαχαίρας), Ρουμπάτος, Νιφορόπουλος, Μπατσής (86΄Ζαμπατακος).

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Δουλιώτης, Παλιάτσας Ι., Αθανασόπουλος, Κακκος, Μπαλαμπάνης, Παλιάτσας Θ., Πιστιόλης (90΄Φούντας), Αυτζης (84΄Μιχαλόπουλος), Πλαστήρας (22΄λ.τ Παπαευθυμίου), Χαλαζιάς, Κράνης.

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...