«Έτσι προσπάθησε να με πνίξει ο Ράσελ Κρόου»

main

Βαριές κατηγορίες σε βάρος του διάσημου ηθοποιού Ράσελ Κρόου, εξαπέλυσε η ράπερ Αζεάλια Μπανκς.

Σύμφωνα με όσα έγραψε η ίδια στον λογαριασμό στο Facebook, ήταν καλεσμένη σε πάρτι 10 ατόμων που διοργάνωσε ο Κρόου στην σουίτα του.

«Με αποκάλεσε αραπίνα, επιχείρησε να με πνίξει, με πέταξε έξω και με έφτυσε. Χθες βράδυ ήταν μια από τις δυσκολότερες νύχτες που έχω περάσει. Οι άντρες που ήταν στο δωμάτιο επέτρεψαν να συμβεί αυτό. Σήμερα νιώθω απαίσια», έγραψε η ράπερ, όμως λίγο αργότερα απέσυρε την ανάρτηση.

 

in

 

Ωστόσο, οι φίλοι του Ράσελ Κρόου έχουν διαφορετική αφήγηση των γεγονότων και ισχυρίζονται ότι η Μπανκς ήταν αυτή που φερόταν επιθετικά στο πάρτι, αναγκάζοντας έτσι τον Ράσελ Κρόου να τη βγάλει έξω από τη σουίτα του, καθώς η συμπεριφορά της είχε γίνει βίαιη.

Μάλιστα, όπως προκύπτει από τους αυτόπτες μάρτυρες η 25χρονη απείλησε τον Κρόου πως θα του «κόψει τον λαιμό» με το ποτήρι της.

Το περιστατικό που οδήγησε στην απομάκρυνση της Μπανκς από τη σουίτα ήταν πως η ίδια άρχισε να διαμαρτύρεται για την μουσική που άκουγαν, αποκαλώντας τον Κρόου και έναν ακόμα καλεσμένο «βαρετούς, λευκούς άντρες».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...