Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Χάμες Ροντρίγκεζ

Στην Αθήνα έφτασε πριν από λίγη ώρα ο Χάμες Ροντρίγκες για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό!
Όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός ήρθε πριν από λίγη ώρα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες.
Από το πρωί είχε γίνει γνωστό πως οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον διεθνή άσο και ο ρεπόρτερ της ομάδας είχε υπογραμμίσει πως η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο.
Μάλιστα, λίγη ώρα πριν από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Κώστας Νικολακόπουλος είχε προαναγγείλει εξελίξεις, λέγοντας πως «από ώρα σε ώρα περιμένουμε τα ευχάριστα» για την υπόθεση του Χάμες Ροντρίγκες.
Την άφιξη του Χάμες Ροντρίγκες είχε «ανακοινώσει» ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, γράφοντας στο Twitter το εξής μήνυμα: «ο Κολομβιανός σταρ θα πετάξει για την Ελλάδα σήμερα. Έχουν προγραμματιστεί οι ιατρικές εξετάσεις, υπάρχει προφορική συμφωνία για δανεισμό».
Ο Κολομβιανός αστέρας, πρώην άσος της Ρεάλ, και ένας από τους παίκτες που έχουν τεράστια απήχηση σε παγκόσμιο επίπεδο ετοιμάζεται να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», όπως είχε συμβεί πριν από λίγες μέρες με έναν πρώην συμπαίκτη του, τον Μαρσέλο.

sport-fm.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...