Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Ντόροθι ΜακΓκουάιρ

Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Ντόροθι ΜακΓκουάιρ
Η Ντόροθι ΜακΓκουάιρ, η αμερικανίδα τραγουδίστρια που έκανε δεκάδες επιτυχίες στις δεκαετίες του ’50 και του ’60 μαζί με τις δύο αδελφές της, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 84 ετών.

Η ΜακΓκουάιρ πέθανε την Παρασκευή στο σπίτι της στην Παραντάιζ Βάλεϊ της Αριζόνα, είπε στο Ρόιτερς ο γιος της Ρεξ Ουίλιαμσον. Υπέφερε τον τελευταίο καιρό Πάρκινσον.

Η Ντόροθι ΜακΓκουάιρ ήταν η μεσαία αδελφή στις ΜακΓκουάιρ Σίστερς (η Κριστίν, η Φίλις και η Ντόροθι) που είχαν σημειώσει επιτυχίες με τα «Goodnite, Sweetheart, Goodnite», «Sincerely» και «Sugartime» και συγκρίνονταν συχνά με τις Άντριους Σίστερς της δεκαετίας του ’40.

Άρχισαν τη σταδιοδρομία τους ως παιδιά, τραγουδώντας στην εκκλησία της γενέτειράς τους, στο Μαϊάμισμπεργκ του Οχάιο και αργότερα σε νοσοκομεία και στρατιωτικές βάσεις.

Ντυμένες συνήθως με τα ίδια ρούχα και με το ίδιο στυλ μαλλιών, τις καλούσαν συχνά σε τηλεοπτικά βαριετέ, και αργότερα έκαναν εμφανίσεις μπροστά στους προέδρους των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον, Τζέραλντ Φορντ, Ρόναλντ Ρέιγκαν και Τζορτζ Μπους (τον πατέρα).

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...