“Έφυγε” η ηθοποιός Debbie Reynolds (Εικόνες)

Ντέμπι

Μόλις μία ημέρα μετά το θάνατο της κόρης της, Carrie Fisher, πέθανε σε ηλικία 84 ετών η Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια Debbie Reynolds.

Ο θάνατός της, σύμφωνα με το Associated Press, επιβεβαιώθηκε από τον γιο της, Todd Fisher, ο οποίος ανέφερε: «Ήθελε να είναι με την Carrie».

Η Reynolds πέθανε λίγες ώρες μετά τη μεταφορά της στο Cedars Sinai Medical Center από το σπίτι του γιου της στο Μπέβερλι Χιλς, την Τετάρτη το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αμερικανικών ΜΜΕ, η Reynolds, που βρισκόταν στο σπίτι του γιου της και συζητούσαν τα διαδικαστικά για την κηδεία της Carrie, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, ενώ το TMZ μετέδωσε ότι ενδεχομένως υπέστη εγκεφαλικό.

Γεννημένη το 1932, η Debbie Reynolds έγινε διάσημη από την ταινία «Singin’ in the Rain» (1952) με τον Gene Kelly.  Απέκτησε δικό της σόου στην τηλεόραση, το «The Debbie Reynolds Show» ενώ έκανε μεγάλη καριέρα και ως τραγουδίστρια.

Το 1964 ήταν υποψήφια για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο «The Unsinkable Molly Brown», ενώ ο πιο πρόσφατος ρόλος της ήταν στην ταινία «Behind the Candelabra» (2013) του Steven Soderbergh. Από τις πιο διάσημες ταινίες της είναι οι: «Tammy and the Bachelor» (1957), «How the West Was Won» (1962), «Goodbye Charlie» (1964), «The Singing Nun» (1966) και «Mother» (1996).

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...