Έχασε 35 κιλά κάνοντας κάτι πολύ απλό πριν από κάθε γεύμα

Η Jess Dukes δεν υπήρξε παχύ παιδί, αλλά ξεκίνησε να παίρνει βάρος μόλις αποφοίτησε από το κολέγιο. «Είχα πειστεί ότι τα τζιν μου ‘έμπαιναν’ στο πλυντήριο και πριν το καταλάβω είχαν πάρει περίπου 34 κιλά σε λιγότερα από 2 χρόνια», λέει. Και όμως κατάφερε να τα χάσει όλα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και να αλλάξει τελείως το σώμα και τη ζωή της.

«Ήμουν εθισμένη στο φαγητό και κάθε μου σκέψη ήταν γύρω από το πότε θα ξαναέτρωγα. Δεν μπορούσα να ανέβω τις σκάλες χωρίς να κουραστώ και πια δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου», λέει. Τα πάντα άλλαξαν όταν κάποια στιγμή συνειδητοποίησε ότι το βάρος της τήν κρατούσε πίσω στη ζωή. «Δεν με βοηθούσε με τις σχέσεις μου και με τους στόχους μου γενικά», λέει. Τι έκανε όμως τελικά;

Η Jess ξεκίνησε να ακολουθεί μια πιο υγιεινή διατροφή και να προσέχει τις μερίδες φαγητού που κατανάλωνε. «Τρώω περίπου 1.200-1.500 θερμίδες την ημέρα, αλλά δεν τρελαίνομαι να μετράω θερμίδες», εξηγεί. Η μέρα της ξεκινά με γλυκοπατάτες και λουκάνικο κοτόπουλου. Για μεσημεριανό τρώει μια σαλάτα με κοτόπουλο, λαχανικά και καλά λιπαρά, όπως αβοκάντο. Την «ντύνει» με ένα υγιεινό dressing και τη συνοδεύει με σπιτικά τσιπς γλυκοπατάτας. Το απόγευμα ως σνακ επιλέγει ένα shake με superfoods, ενώ το βράδυ το πιάτο της περιέχει μια πηγή πρωτεΐνης και πολλά λαχανικά, όπως μπρόκολο.

Αυτό που κάνει κάθε φορά πριν από όλα της τα γεύματα και την έχει βοηθήσει τρομερά είναι ότι γράφει σε ένα χαρτί γιατί το κάνει όλο αυτό. Έτσι παραμένει προσηλωμένη στο στόχο της και συνεχίζει να παλεύει για αυτόν τρώγοντας υγιεινά. Φυσικά συνδύασε την υγιεινή διατροφή με άσκηση και πιο συγκεκριμένα ένα συνδυασμό ασκήσεων με βάρη και αερόβιου προγράμματος.

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...