Ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν τον Γιώργο Γαλανό. Φίλοι , συμπαίκτες και παράγοντες και ποδοσφαιριστές του έδωσαν ραντεβού στο γήπεδο της Κατοχής για να αγωνιστούν προς τιμήν του Γιώργου Γαλανού . Ο αγώνας των παλαιμάχων έγινε με πρωτοβουλία των παλαιμάχων του Ομήρου Νεοχωρίου σε συνεργασία με τους παλαιμάχους του Παναιτωλικού.

Ο αείμνηστος Γιώργος Γαλανός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και στην τοπική κοινωνία και είχε τον σεβασμό όλων και για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες , για τις γνώσεις του ως προπονητής αλλά κυρίως για το ότι ήταν ένας αγνός άνθρωπος. Ο Γιώργος Γαλανός είχε συνδέσει το όνομα του με την αναγέννηση του Ομήρου που ήταν η μεγάλη του αγάπη.Επίσης ήταν ένας εκ των ιδρυτών του συνδέσμου προπονητών Αιτωλοακαρνανίας.

Ο θάνατος του άφησε ένα μεγάλο κενό στο ποδόσφαιρο του νομού και την τοπική κοινωνία και για όσους τον θυμούνται ως ποδοσφαιριστή αλλά και πριν μερικά χρόνια στον πάγκο του Ομήρου έχουν να θυμηθούν μόνο καλά πράγματα για τον Γιώργο Γαλανό.

Μπορεί οι νέοι να αγωνίζονται και να προσπαθούν σήμερα για τις ομάδες τους, όμως οι παλαίμαχοι είναι αυτοί που κρατούν άσβηστες τις μνήμες του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Μπράβο σε όλους και είναι σίγουρο πως σήμερα από ψηλά το βλέμα του Γιώργου Γαλανού ήταν στραμμένο στα δικά του παιδιά , στους δικούς του φίλους και πρώην συμπαίκτες.

Το Nafpaktianews.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει βίντεο και φωτογραφίες και σε λίγη ώρα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε βίντεο με ολόκληρο τον αγώνα καθώς και τις καλύτερες στιγμές.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...