Ήταν όλοι εκεί.. για τον Χάρη !!!

evinohori

Με εξαιρετική επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε ο αγώνας δρόμου 10 χλμ. για ενήλικες και 1000μ για μικρούς στην μνήμη του πρόωρα χαμένου συγχωριανού μας Χάρη Θεοδωρακάκη που έφυγε από κοντά μας πριν ένα χρόνο σε ηλικία 23 ετών.

Διοργανωτής ο σύλλογος δρομέων Αιτωλικού και συνδιοργανωτές οι   σύλλογοι “Άγιος Ιωάννης”, ”Αρχαία Καλυδώνα”, Αθλητική Ένωση Ευηνοχωρίου, Ακαδημία Ευηνοχωρίου και με την στήριξη του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου και το Τοπικό Συμβούλιο Ευηνοχωρίου.

Στις 18:00 έγινε ο αγώνας των 1000μ με αφετηρία την πλατεία “Οδυσσέας Ελύτης” και τα γραφεία του συλλόγου “Η Αρχαία Καλυδώνα” και τερματισμό στην πλατεία Κ. Νιαβή όπου πρώτευσαν στα αγόρια ο Ρίζος Ρωμανός από τα Ιωάννινα και στα κορίτσια η Βλασερού Εμμανουέλα από το Αγρίνιο.

Στις 19:00 όλοι συγκεντρώθηκαν στο σημείο που χάθηκε ο Χάρης (Τ.Ε.Ι) και έγινε τρισάγιο στην μνήμη του από τον π. Δημήτριο ενώ εκ μέρους της οικογενείας μίλησε η μητέρα του Βάσω Θεοδωρακάκη συγκινημένη ευχαρίστησε τον Μάκη Σαραντάρα για την ιδέα του και την οργάνωση του αγώνα, αλλά και όλους τους φίλους και του αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα στην μνήμη του Χάρη.

Ο αγώνας των 10 χλμ ακολούθησε την διαδρομή από την εθνική οδό πέρασε μέσα από το Ευηνοχώρι ως την εκκλησία της Κοιμήσεως Θεοτόκου και ο τερματισμός έγινε στην πλατεία Νιαβή.

Στην διαδρομή υπήρχαν τα κιόσκια με νερά για τους αθλητές από την Ακαδημία Ευηνοχωρίου στο κόμβο Ευηνοχωρίου, στο κάτω συνοικισμό από τον σύλλογο “Άγιος Ιωάννης”και στο άνω συνοικισμό από τον σύλλογο “Η Αρχαία Καλυδώνα”.

Στους άνδρες οι τρείς πρώτοι ήταν:

1.Σταματόπουλος Γεώργιος (Πάτρα) με χρόνο 35:53

2.Λάζαρης Θεόδωρος (Πάτρα) με χρόνο 36:10

3.Τουσέ Κων/νος (Αγρίνιο) με χρόνο 36:38

Στις γυναίκες οι τρείς πρώτες ήταν :

1.Μαλιμπόρσκα Ιρένα (Αλεξάνδρεια) με χρόνο 45:22

2.Κοντοπάνου Ειρήνη (Αγρίνιο) με χρόνο 45:45

3.Μακρή Αγγελική (Πάτρα) με χρόνο 49:00

Τιμήθηκαν επίσης οι πρώτοι τερματίσαντες ανά 10ετία.

Ηλικία 18-29 ετών Αντζόπουλος Κων/νος

>>     30-39 ετών Βεριστόπουλος Ευθύμιος

>>     40-49 ετών Κατσίκης Αντώνιος

>>     50-59 ετών Κούρογλου Γεώργιος

>>     60-69 Σπηλιόπουλος Ανδρέας

>>     70 + Βασιλακόπουλος Ανδρέας

Κατσακιώρης Δημήτριος

Μικρούτσικος Κων/νος

Μικρότερος αθλητής στα 10χλμ ο Μυλωνάς Αθανάσιος (18 ετών) και μεγαλύτερος ο Δημόπουλος Σπυρίδων (76 ετών).

Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν επίσης στους Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, στην οικογένεια Θεοδωρακάκη, στο Τοπικό Συμβούλιο Ευηνοχωρίου, στην Ε.Ο.Ε.Δ, Ελλάς, στο πρόεδρο του συλλόγου “Δειδιπίδης” Ντζουραμάνη Χριστόφορο για την συμβολή του στους υπερμαραθωνοδρόμους, Δημήτριο Καραχάλια (250χλμ) και Καραβασίλη Βλάσση (180χλμ) που είναι και πρωταθλητής Ελλάδας.

Η όλη οργάνωση ήταν σε υψηλό επίπεδο παρ όλο που διοργανώθηκε για πρώτη φορά με τον Μάκη Σαραντάρα να προσέχει την κάθε λεπτομέρεια.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους αθλητές, στους εθελοντές, στο κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, σε όσους βοήθησαν να ετοιμαστεί ο πλούσιος μπουφές , στους χορηγούς της εκδήλωσης , στην Ε.Ο.Ε.Δ που πάντα βρίσκετε στην πρώτη γραμμή, ΤΟ Νοσοκομείο Μεσολογγίου και ιδιαίτερα στην τροχαία Μεσολογγίου και την επικεφαλής κ. Βούρβαχη Ελένη που κινητοποίησε όλο το δυναμικό για την ασφάλεια των αθλητών και πήγαν όλα καλά χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό….

 

 

 

Πλούσιο φωτορεπορτάζ μπορείτε να δείτε ΕΔΩ !!!

 

www.evinochori-kalidona.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...