Ήττα από τον Άρη Αιτωλικού για την Παλαιοπαναγιά. Βίντεο ο αγώνας.

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 0:2

Την ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε εντός έδρας η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς από τον Άρη Αιτωλικού, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στον 1ο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ.

Το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού «έστειλε» τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 0-0. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ, αλλά και οι ίδιοι δεν ήταν αρκετά εύστοχοι στην τελική τους προσπάθεια. Το 0-1 θα σημειώσει στο 56’ ο Τσιλιπάνος με κεφαλιά, ύστερα από αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ θα προσπαθήσουν για την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το τελικό 0-2 θα διαμορφώσει στο 73’ ο Λύρος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Λαουρδέκης): Κοσανδιανός Π., Ρισβάς Α., Λάππας, Πατογιάννης, Ντότσικας (82’ Καραγιάννης), Μιράκα, Γιαννόπουλος (75’ Μαστροκώστας), Σανιδάς, Κατσάμπας, Γεωργακόπουλος (79’ Ντότσι), Αθανασόπουλος.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Νίκος Καβαλιέρης): Τσαπόκος, Αργυρόπουλος, Καρέτσος, Τσιλιπάνος, Πατρινός, Φούντας Α., Καβαλιέρης, Φράγκος, Λύρος, Ζέρβας, Φούντας Δ.

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...