Ήττα για γλυφάδα και Δωριείς..Αποτελέσματα και βαθμολογία για την Α’ Φωκίδας…

Α’ ΕΠΣΦ: Ήττες για όλους με 2-1

ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ  1-2

 

Τρεις ήττες και μάλιστα με το ίδιο σκορ 2-1 επεφύλασσε  η 8η αγωνιστική για τις ομάδες της Δωρίδας . Στο ντέρμπι κορυφής που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στα Μαλάματα η Γλυφάδα παρότι άνοιξε πρώτη το σκορ,   ηττήθηκε με 1-2 από τον Αστέρα Ιτέας. Η ομάδα του Τζ. Ζέρβα προηγήθηκε στο 35’  με πέναλτι που κέρδισε σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα Αλεξανδρή ο Χ. Φλέγγας και αξιοποίησε ο Γ. Φλέγγας. Λίγο αργότερα στο 40’  έγινε η φάση που έκρινε την αναμέτρηση , όταν ο τερματοφύλακας της Ιτέας Αλεξανδρής που είχε δει την κίτρινη κάρτα νωρίτερα έδιωξε την μπάλα με το χέρι έξω από τη μεγάλη περιοχή χωρίς όμως να του δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα –κόκκινη-  ο διαιτητής Καραπλής για τον οποίο υπάρχουν παράπονα από την Γλυφάδα. Η διατήρηση της αριθμητική ισορροπίας και η έλλειψη εναλλακτικών λύσεων  για την ομάδα της Γλυφάδας που είχε χάσει από το 20’ λόγω τραυματισμού τον Ρήγα,  είχε σαν αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πετύχουν δύο γκολ στην επανάληψη με τον Δελή και τον Χαρδαλούπα  και να πάρουν το τρίποντο της νίκης.

Γλυφάδα (Τζ. Ζέρβας):Αποστολόπουλος, Τσίκας, Αδρασκέλας, Χονδροκώστας, Ρήγας Γ. (20’ λ.τ. Παπανδρέου), Φλέγγας Β., Θεοδωρόπουλος, Ρήγας Σ., Φλέγγας Χ., Φλέγγας Γ. , Φλέγγας Ι.

 

ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ – ΔΩΡΙΕΙΣ ΜΑΝΑΓΟΥΛΗΣ 2-1

Την ήττα με 2-1 από τον τοπικό Αμφισσαϊκό γνώρισαν οι Δωριείς έχοντας και την ατυχία να χάσουν τον  Χατζηανδρέου -αντικαταστάθηκε  στο 20’ από τον Δανιά λόγω σοβαρού τραυματισμού-  για τον οποίο εκφράζονται φόβοι πως μπορεί να χάσει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κ. Κουβέλη πάντως κατάφερε  να προηγηθεί στο σκορ στην επανάληψη όταν ύστερα από κόρνερ του Δανιά ο Νασόπουλος έπιασε την κεφαλιά ο τερματοφύλακας του Αμφισσαϊκού απέκρουσε αλλά ο Νασσόππουλος και πάλι από κοντά με πλασέ την προώθησε στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 0-1 στο 55’ . Οι γηπεδούχοι όμως αντέδρασαν    και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν δύο στιγμές αδράνειας των Δωριέων και μέσα σε ένα 5λεπτο στο 58’ και στο 63’ ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκόρ.

 

Δωριείς (Κ. Κουβέλης) :Παναγόπουλος, Τσουκαλάς, Νασόπουλος, Χαντζηανδρέου (20’ λτ Δανιάς), Αποστολόπουλος, Θανασιός, Τσέλιος, Μπακούλας, Κονίδας, Δημητρόπουλος, Ζαβέρδας (68’ Κρινής).

 

 

 

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  14-15/12/2013  
ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ  Α.Σ.Τ.ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ 2-0
 ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ ΧΡΙΣΣΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ 94 4-0
ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ ΔΩΡΙΕΙΣ ΜΑΝΑΓΟΥΛΗΣ 2-1
ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 1-2
 ΑΕΤΟΣ ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ 1-2
ΟΙΑΝΘΗ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ 2-1

 

Η βαθμολογία

ΣΕ 8 ΑΓΩΝΕΣ

  1. ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ   22
  2. ΓΛΥΦΑΔΑ    18
  3. ΑΜΦΙΣΣΑΙΚΟΣ   17
  4. ΔΩΡΙΕΙΣ ΜΑΝΑΓΟΥΛΗΣ   16
  5. ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ ΧΡΥΣΣΟΥ   16
  6. ΟΙΑΝΘΗ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ   15
  7. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ   12
  8. ΗΣΑΙΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ   10
  9. ΑΣΤ ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ  6
  10. ΔΙΑΓΟΡΑΣ  ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ 5
  11. ΑΚΑΔΗΜΙΑ 94   2
  12. ΑΕΤΟΣ ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ   0

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟΣ
ΗΣΑΪΑΣ ΔΕΣΦΙΝΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑ
ΔΩΡΙΕΙΣ ΜΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΟΙΑΝΘΗ ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ
 Α.Σ.Τ.ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ  ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ ΧΡΙΣΣΟΥ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ 94  ΑΕΤΟΣ ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...