Ήττα για Παλαιοπαναγιά στο Ευηνοχώρι.

 ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ 4

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ 0

Την ήττα γνώρισε η Παλαιοπαναγιά απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας Ακαδημία Ευηνοχωρίου. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν 28’  για να καθαρίσουν το παιχνίδι αφού μέχρι τότε πέτυχαν τρία γκολ. Η ομάδα του Α. Παπούλια απείλησε σε τρείς περιπτώσει στο 20’ με εκτέλεση φάουλ του Πετράκη στο 20’ σε ακόμη μια φάση σε σουτ του ίδιου έξω από την περιοχή στο 30’ και στο 40’ με τον Κοντό να μην καταφέρνει με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μαράντζα. Με το ξεκίνημα του Δευτέρου ημιχρόνου η Παλαιοπαναγιά θα απειλήσει με σουτ του Ντζουμάνη αλλά ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας. Στο 61’ ο Πασπαλιάρης θα διαμορφώσει το τελικό 4-0 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδα του.

 Α.Ε.  Παλαιοπαναγιάς:Μπίμπας, Ντζουμάνης, Μπαλωμένος (46’ Χοχτούλας λ.τ.), Μπρούμας, Σωτηρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μαράντζας, Παπαδόπουλος , Κοντός, Πετράκης, Ζέλιος(71’ Κατσάμπας

Το φίλμ του αγώνα:

15΄Γκοολ Πολύ όμορφη σέντρα από αριστερά του Κράνη, στο πρώτο δοκάρι πετάγεται ο Τσαλίκης και ανοίγει με κεφαλιά το σκορ.

 

18΄, Εκπληκτική κάθετη μπαλιά του Ρισβά για τον Μιχαλόπουλο, αυτός από θέση τετ-α-τετ δεν καταφέρνει να νικήσει τον Μπίμπα.

20’ Εκτέλεση φάουλ του Πετράκη απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

25΄Γκοολ Ο Κράνης κερδίζει πέναλτι το εκτελεί εύστοχα ο ίδιος και κάνει το 2-0.

28’ Γκοολ Πολύ όμορφη μπαλιά του Παναγιωτόπουλου Σπ. στον Ρισβά που με ωραία ενέργεια θα περάσει και το  Μπίμπα και θα κάνει 3-0.

30’ Σουτ του Κοντού μετά από πάσα του Πετράκη η μπάλα άουτ.

34΄Κόρνερ του Τσαλίκη, κεφαλιά άουτ ο Παναγιωτόπουλος Σπ.

40’ Εκτέλεση κόρνερ του Μαράντζα κεφαλιά ο Κοντός η μπάλα δίπλα στο αριστερό κάθετο.

48΄Σούτ ο Τζουμάνης, πέφτει και αποκρούει ο Μπράτσικας.

52΄ Ο Μαντέλος βρίσκει ωραία τον Τσαλίκη στα δεξιά, αυτός κατεβάζει τη μπάλα, πιάνει το βολέ από τα 25 μέτρα  και τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Μπίμπα.

60’ Σούτ στη κίνηση του Κοντού άουτ

61’ Γκοολ  Φάουλ από δεξιά με τον Κράνη, ο Τσαλίκης πιάνει τη κεφαλι η μπάλα χτυπάει  στο δεξί κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά ο Πασπαλιάρης στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα.

65’ Σουτ του Μαράντζα έξω από τη περιοχή απέκρουσε .

75’ Σούτ του Πετράκη από πλάγια η μπάλα θα περάσει άουτ.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...