Ήττα για την Παλαιοπαναγιά από το Λεσίνι- Βίντεο ολόκληρος ο αγώνας.

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ – ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ 1:3

Άλλη μια ήττα γνώρισε η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς εντός έδρας, αυτή τη φορά από την ΑΕ Λεσινίου με 1-3. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, καθώς η ΑΕ Παλαιοπαναγιάς έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ήταν τυχερή στην τελική προσπάθεια. Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα έληξε 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 28’ της αναμέτρησης, όταν ο Κοντοπάνος Π. θα εκτελέσει ένα φάουλ από αριστερά και ο Σεραφίγγος Ι. με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι θα στείλει τη μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Κανέλλου και θα δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Οι γηπεδούχοι θα διαμαρτυρηθούν για πέναλτι στο 38’ πάνω στον Ρισβά Α., αλλά ο κ. Πατρόπουλος δεν θα δώσει κάτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 70’, ο Κοντοπάνος που πέρασε ως αλλαγή θα διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων με ωραίο πλασέ. Το 0-3 θα γίνει από τον Κοντοπάνο Π. στο 75’ με ατομική ενέργεια του ποδοσφαιριστή. Το τελικό 1-3 θα «γράψει» ο Ρισβάς Κ. με κεφαλιά στο 88’ έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σανιδά.

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Λουρδέκης): Κανέλλος, Κυρίτσης, Λάππας (70’ Καραγιάννης), Πατογιάννης, Κατσώνης (46’ Κατσάμπας), Σανιδάς, Μαστροκώστας (60’ Κοσανδιανός Π.), Ρισβάς Κ., Γιαννόπουλος (65’ Φράγκος), Γεωργακόπουλος. Ρισβάς

Α. ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ (Γιάννης Σεραφίγγος): Ελευθεράτος, Χρήστου, Μπανιάς, Γατσώρης Γ., Γατσώρης Λ., Ράπτης, Ντόμης, Παπαθανασίου Χ. Σ. (83’ Τσεκούρας Π. Ε.), Σεραφίγγος Ι., Κοντοπάνος Π., Αντωνόπουλος Μ. (60’ Κοντοπάνος).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...