Ήττα για τον Α.Ο. Λυγιά από την Δόξα

Εύκολο απόγευμα είχε η Δόξα Καινουρίου απέναντι στον Α.Ο. Λυγιά επικρατώντας με 4-0
Οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, άνοιξαν το σκόρ στο 28′ με ατομική προσπάθεια και σούτ του Ρεπανίδα, και δύο λεπτά αργότερα στο 30΄ο Νικολογιάννης με σούτ έδωσε προβάδισμα δύο γκόλ στην ομάδα του.
Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο με τον Φραγκούλη να ανεβάζει στο 56′ τον δείκτη του σκόρ στο 3-0, και τον Νικολογιάννη με το δεύτερο προσωπικό του γκόλ στο 64′ να γράφει το τελικό 4-0
Ροή του αγώνα:
5′ Σούτ του Δημητρόπουλου η μπάλα σκάει μπροστά στην εστία αλλάζει πορεία και διώχνει σε κόρνερ ο Δαράβαλης
19′ Σέντρα απο δεξιά απο τον Νταλαπέρα, σούτ στην κίνηση του Φραγκούλη μέσα απο την  περιοχή η μπάλα κοντράρει σε σώματα και απομακρύνεται στη συνέχεια.
25′ Σούτ του Καρύμπα στην αγκαλιά του Ασημακόπουλου
27′ Απευεθείας εκτέλεση φάουλ απο τον Νταλαπέρα μπλοκάρει ο Ασημακόπουλος.
28′ Γκόλ: Ο Ρεπανίδας από αριστερά με ατομική προσπάθεια μπαίνει στη μεγάλη περιοχή και με δεξί σουτ στέλνει τη μπάλα στο απέναντι παραθυράκι τις εστίας του Ασημακόπουλου ανοίγοντας το σκόρ.
30′ Γκόλ: Σούτ του Αγγέλη μέσα απο την περιοχή ο Ασημακόπουλος αποκρούει, η μπάλα στη συνέχεια φτάνει στο Νικολογιάννη που με νέο σουτ την στέλνει στα δίχτυα για το 2-0.
34‘ Εκτέλεση φάουλ απο τον Καρύμπα η μπάλα ελάχιστα άουτ
40′ Σούτ του Κοτσετσου η μπάλα φεύγει άουτ
48′ Σούτ του Νταλαπέρα απο δεξιά η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων άουτ
55′ Συρτό σούτ του Ρεπανίδα διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Ασημακόπουλος
56′ Γκόλ: Εκτέλεση του κόρνερ απο τον Καρύμπα, οι αμυντικοί αδυνατούν να απομακρύνουν η μπάλα φτάνει στον Φραγκούλη που με σούτ την στέλνει στα δίχτυα.
64′ Γκόλ: Ο Νικολογιάννης λίγο έξω απο την περιοχή κάνει το συρτό σούτ και η μπάλα καταλήγει στην αριστρά πλευρά των δικτύων του Ασημακόπουλου
74′ Εκέλεση φάουλ απο τον Δημητρόπουλο, η μπάλα φεύγει άουτ
81′ Ο Κερασιάς φεύγει μόνος στην αντεπίθεση φτάνει απέναντι απο τον Δαράβαλη αλλά πιάνει κακό σούτ στέλνοντας την μπάλα απελπιστικά άουτ
87′ Πλασέ απο κοντά του Νικολογιάννη αποκρούει με τα πόδια ο Ασημακόπουλος

Συνθέσεις:

Δόξα Καινουργίου (Γιωτόπουλος): Δαράβαλης, Αλτζερίνης, Παντής, Σαλμάς (72′ Τζωρτζόπουλος), Μπλέτσας, Νικολογιάννης, Νταλαπέρας, Αγγέλης (46′ Κακούρης), Φραγκούλης, Καρύμπας (68′ Γκουτσέλης), Ρεπανίδας (72′ Φλωρόπουλος)
ΑΟ Λυγιάς (Δημητρόπουλος): Ασημακόπουλος, Χουλιάρας (58′ Κοσανδιανός), Βασιλόπουλος, Βεϊζάι, Κερασιάς, Αποστολόπουλος (65′ Νικολόπουλος), Ορφανουδάκης, Δημητρόπουλος (80′ Μπρούμας), Κατσίκας (85′ Ρετσίνας), Κουτσαυτίκης, Κοτσέτσος

agrinio24.eu

  


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...