Ήττα για τον Προμηθέα στο Αγγελόκαστρο….

Ο Προμηθέας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα. Στην συνέχεια όμως ο Αχελώος Αγγελοκάστρου  ισορρόπησε το παιχνίδι  και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 44’ όταν μετά από  ατομική ενέργεια του Αλεξάκη  προσπάθησε  πασάρει αλλά η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Γεωργίου και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Αλεξάκης βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στην επανάληψη ο Αχελώος έχασε ακόμη μια ευκαιρία για να διευρύνει το σκορ αλλά  στο 94’ ο Προμηθέας παραλίγο να κλέψει βαθμό από τον Αχελώο όταν μετά από κόρνερ του Ζέλιου ο Σαγάνης με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Το φιλμ του αγώνα:

6’ Πάσα του Μιχαλόπουλου στον Καλαβριζιώτη που κάνει ψηλοκρεμαστό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχή, λίγο άουτ.

17’ Πάσα του Μιχαλόπουλου στον Μπαλαμπάνη αυτός σουτάρει, βρίσκει σε σώμα και περνά κόρνερ. Εκτελείται το κόρνερ, διώχνουν οι αμυντικοί του Αχελώου, γέμισμα του Ζ’ελιου Κ., ο Δαδάνης κάνει την προβολή, όμως ο Μπούτιβας με υπερένταση διώχνει σε κόρνερ.

31’ Σέντρα-σουτ του Καρύμπα, βρίσκει στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού και περνά άουτ.

44’ ΓΚΟΛ 1-0. Ατομική ενέργεια του Αλεξάκη που προσπαθεί να περάσει τη μπάλα προς την περιοχή, η μπάλα βρίσκει το χέρι του Γεωργίου και καταλογίζεται πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Αλεξάκης.

56’ Μπαλιά του Κωστακιώτη στον Μωραΐτη, αυτός αφύλαχτος καθυστερεί και τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί.

81’ Δυνατό σουτ του Μιχαλόπουλου μπλοκάρει ο Μπούτιβας.

83’ Ο Αλεξάκης μπαίνει μόνος στην περιοχή, προσπαθεί να περάσει τον Τσακανίκα που πέφτει στα πόδια του και μπλοκάρει τη μπάλα.

94’ Κόρνερ του Ζέλιου από δεξιά, δυνατή κεφαλιά του Σαγάνη στο πρώτο δοκάρι η μπάλα βρίσκει στο κάθετο δοκάρι.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Μπούτιβας, Κωνσταντίνου, Μπέτσικας Θ., Κοκώνης, Αλεξάκης, Μπούζας, Καραλής, Μωραΐτης (82’ Σαγάνας), Καρύμπας (70’ λ.τ. Αριστόπουλος), Κωστακιώτης (90’ Μυλωνάς).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Τσακανίκας, Μπαλκούρας, Διαμαντόπουλος, Μπαλαμπάνης, Γεωργίου, Ζέλιος Κ., Μιχαλόπουλος, Δαδάνης, Καλαβριζιώτης, Νεμποτάκης, Αποστολόπουλος (78’ Σαγάνης).

.........

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...