Ήττα με παράπονα για την Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς.

Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς – Α.Ο. Πενταλόφου 0:2

Την ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς από τον Α.Ο. Πενταλόφου. Οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Καζανά Σπύρου για αρκετές φάσεις σε αυτό το παιχνίδι. Ο αγώνας ήταν από τα πρώτα λεπτά με αρκετή ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, εξαιτίας των λανθασμένων αποφάσεων του διαιτητή. Η πρώτη φάση που διαμαρτύρεται η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς είναι στο 6’ όπου οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Κουκουρδέλης Π. από πλάγια θέση θα σουτάρει, ο Παναγόπουλος θα αποκρούσει και ο Παναγόπουλος Δ. θα διώξει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Ο διαιτητής θεώρησε ότι η μπάλα ήταν εντός γραμμής και το σκορ θα γίνει 0-1, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους. Στο 34’ οι γηπεδούχοι θα ζητήσουν πέναλτι σε σπρώξιμο μέσα στην περιοχή του Ρισβά Α. από τον Κουτρούλη Σ., αλλά ο διαιτητής δεν θα καταλογίσει τίποτα σε αυτή τη φάση και πάλι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες. Το πρώτο ημίχρονο θα κλείσει με το σκορ στο 0-1. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ ο Μπαρμπαρούσης από κοντά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και θα διαμορφώσει το 0-2. Από κεί και πέρα οι δύο ομάδες έχαναν εκατέρωθεν ευκαιρίες, χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιο γκολ.

Α.Ε. ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Λαουρδέκης): Παναγόπουλος, Κυρίτσης, Ρουμπάτης, Πατογιάννης, Παναγόπουλος Δ., Σανιδάς (80’ Παπαντωνίου), Ρισβάς Α. (56’ Παπαντώνης), Πλυταριάς (73’ Βαρελάς), Φράγκος, Γιαννόπουλος, Μανδέλλος Αθ. (83’ Καραπαππάς).

Α.Ο. ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Δημήτρης Κουτρούλης): Τριανταφυλλόπουλος, Καρέτσος, Μπαρμπαρούσης, Muga, Κουτρούλης Σ., Φλωρόπουλος, Κουκουρδέλης Π., Ντζελέπης, Μπακοδήμος (85’ Κουλούρης Αθ.), Κορφιάτης (73’ Κουκουρδέλης Π.), Μαζαράκης (60’ Κουλούρης Α.).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...