Ήττα στην Ιτέα για τον Απόλλων Ευπαλίου

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ 3-0

Την  ήττα με σκορ 3-0 που  γνώρισε το Σάββατο ο Απόλλων Ευπαλίου στην Ιτέα από τον πρωτοπόρο Αστέρα. Η ομάδα του Λ. Λουκόπουλου αντιστάθηκε παρότι αγωνίστηκε με πολλές απουσίες όπως αυτές του  Κ.Ζέκα, Χ. Γεωργακόπουλου, Κ. Τσιριμώκου και Χ. Σερεντέλλου. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν είναι αυτή που δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, καθώς τα γκολ σημειώθηκαν  στο τελευταίο τέταρτο με τους γηπεδούχους   μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο να μην έχουν  απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Βίτσα. Πολλά παράπονα πάντως για  άλλη μια φορά έχει η ομάδα του Απόλλωνα από  το διαιτητή  Καραπλή, για το  μη καταλογισμό   δυο πέναλτι στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Η αναμέτρηση πάντως διεξήχθη σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, που επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Μόλις στο 8΄ ο Π.  Κωτσικογιάννης έγινε αποδέκτης της μπάλας  μέσα στη μεγάλη περιοχή, και τη στιγμή που την κοντρόλαρε με το στήθος βρισκόμενος  απέναντι από τον τερματοφύλακα Αλεξανδρή,  σπρώχτηκε  από  αντίπαλο αμυντικό χωρίς όμως ο διαιτητής Καραπλής να καταλογίζει  πέναλτι.. Η επόμενη φάση ήταν και πάλι για τον Απόλλωνα όταν στο 17΄ ο Κωτσικογιάννης με ατομική προσπάθεια μπήκε στη  μεγάλη περιοχή όπου ανατράπηκε από αμυντικό της Ιτέας, όμως ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν  στο 40΄ όταν ο Δελής από τη γωνία της μικρής περιοχής  προσπάθησε να πλασάρει, η μπάλα κόλλησε στη λάσπη και επερχόμενος Χαρδαλούπας δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα καθώς τον κόντραρε ο Δημάκης και τελικά πρόλαβε και  μπλόκαρε ο  Βίτσας .

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 53΄  χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα να ανοίξει το σκορ, όταν ο Αθανασόπουλος πλάσαρε τον εξουδετερωμένο Αλεξανδρή, αλλά πρόλαβε ο αμυντικός του Αστέρα και έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος. Στο  75΄ το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους  όταν ο Τολκούτσης βγήκε από αριστερά έκανε τη σέντρα στη μικρή περιοχή και ο Καραμπολάι προσπαθώντας να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Βίτσα. Μετά το γκολ η ομάδα του Ευπαλίου προσπάθησε να  ισοφαρίσει αλλά η  ομάδα της Ιτέας με αντεπιθέσεις έφτασε σε  δυο ακόμη γκολ με τον Βάσο στο 84΄ και τον Τοπούζι στο 89΄ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καραπλής Ν., Κατσαρέλης Α., Τσανούσας Γ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: (Λ.Λουκόπουλος) : Βίτσας,  Καρβέλης (40΄ λ.τ Τζιβελέκης),  Καραμπολάι,  Δημάκης,  Κοντός, Γ. Ζέρβας, Ευ. Αθανασόπουλος (89΄ Μαχαίρας),  Ευσταθίου (89΄  Ζέρβας), Κωτσικογιάννης, Γ. Αθανασόπουλος, Κωνσταντίνου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...