Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ναυπακτιακός Αστέρας στη Ζάκυνθο με αντίπαλο τον Εθνικό Σκουλικάδου. Η ομάδα της Ναυπάκτου δεν κατάφερε να βρει ανοιχτούς χώρους και να δημιουργήσει ευκαιρίες και να πάρει κάτι από την σημερινή αναμέτρηση. Σκόρερ της αναμέτρησης ο εορτάζων Στέλιος Λιβέρης ο οποίος σήμερα έκλεισε τα 37 έτη χαρίζοντας στην ομάδα του τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς.

Ο Ναυπακτιακός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς ωστόσο να φτάνει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Το Σκουλικάδο ισορρόπησε το παιχνίδι, πρέσαρε ψηλά και χάρη στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία του δεν απειλήθηκε από την ομάδα της Ναυπάκτου. Το γκολ ήρθε στο 37′ όταν σε φάση διαρκείας μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Στέλιος Λιβέρης με σουτ μέσα από την περιοχή θα ανοίξει το σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό μετά από συνεχείς διακοπές στον αγώνα. Το Σκουλικάδο κρατούσε εύκολα τον Ναυπακτιακό μακριά από τα καρέ του ο οποίος δεν είχε το “καθαρό” μυαλό να δημιουργήσει “κινδύνους” στην αντίπαλη εστία. Έτσι, το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος του αγώνα και έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Εθνικός Σκουλικάδου

Χασιλάρι, Νικολακόπουλος, Ελέζι, Λιβέρης, Μούστα, Λυρτζής, Βαλάντης, Μπλάντζιος (58′ Καρδάρης), Μαρούδας, Μεταξάς, Κακολύρης (83′ Αγαλιώτης)

Ναυπακτιακός Αστέρας

Μένιος, Μπατσής, Καλαμπόκας (65′ Λίτσος), Γιαννόπουλος (46′ Ναουμίδης), Αργυρόπουλος, Μαχαίρας (69′ Μακρής), Μενσά (46′ Κοντογιάννης), Παλαιοπάνος, Νιφορόπουλος, Καψάσκης, Πατρώνης (46′ Γιαννιώτης)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...