Ήττα στο Μεσολόγγι για το Τρίκορφο…

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 1

ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ 0

Η Α.Ε. Τρικόρφου μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη στον αγώνα  με τον Αστέρα Μεσολογγίου . Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλα και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα χωρίς όμως να καταφέρουν αφήνοντας  τρείς πολύτιμους βαθμούς στο Μεσολόγγι.

Οι γηπεδούχοι στο 55’ έφτασαν στο γκολ σε μια φάση που ο Καλύβας κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά  μέσα στην περιοχή της Ένωσης  σούταρε  έδιωξαν οι αμυντικοί στρώνοντας τη μπάλα στον Καλύβα στη γραμμή της μεγάλης περιοχή που με ψύχραιμο σούτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Στο 70’ η ομάδα του Γιώργου Πελέκη θα φτάσει στο γκολ με τον Δεδότση αλλά το γκολ που θα πετύχει θα ακυρωθεί ως οφ σάιντ κάτω από έντονες διαμαρτυρίες  από τους φιλοξενούμενους. Το Τρίκορφο θα φτάσει κοντά στο γκολ στο 85’ αλλά η μπάλα δεν θα κάνει το χατίρι στον Καραμπέτσα περνώντας δίπλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Αστέρας Μεσολογγίου: Κούστας, Καρέτσος Ι., Καγιάς, Σταθής, Γατζούδης, Τσιγαρίδας, Φλωρόπουλος, Κατσουλάκης (Καθαρόπουλος), Καλύβας, Κατσαβός (Σάλα), Χαμοσφακίδης (Κουρνέτας).

 

Α.Ε. Τρικόρφου: Κανέλλος , Κυρίτσης Γ. Μυτιλήνης, Μυλωνάς Χρ.(Παπαδόπουλος Ν.), Δεδότσης Χρ.(Παπαδόπουλος Μ.), Παπακωστόπουλος, Γιαβρούτας Α., Κυρίτσης Γρ.(68’ Καραμπέτσας) Δεδότσης, Κωτσόπουλος , Πετσίνης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...