Ήττα του ΠΑΣ στις λεπτομέρειες με παράπονα για την διαιτησία

Εντός έδρας ήττα στο τελευταίο σουτ του αγώνα για τον ΠΑΣ Ναυπάκτου από τους Αργοναύτες Αγρινίου το Σάββατο το απόγευμα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑΒΔΕ. Στις πολλές απουσίες παικτών για την ομάδα της Ναυπάκτου πριν τον αγώνα (Νακόπουλος-φαντάρος, Αλεξανδρής και Σταμάτης –τραυματίες), είχαμε και την ένσταση των φιλοξενουμένων για κακή συμμετοχή του Μίχου διότι σύμφωνα με το γράμμα του ΝΟΜΟΥ είχε αγωνιστεί με την Παιδική ομάδα λίγες ώρες νωρίτερα και δεν είχε δικαίωμα να παίξει τη ίδια ημέρα σε δύο αγώνες!!! Unfair κίνηση για τους Αργοναύτες σε μια περίοδο που ψάχνουμε τους μικρούς με τα κιάλια, που το εφηβικό πρωτάθλημα από την Ένωση έχει παραγκωνιστεί (νοκ-άουτ αγώνες) και με τον ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ στυλοβάτη όλα αυτά τα χρόνια να δίνει ευκαιρίες για μπασκετική ανέλιξη σε νέα παιδιά, να ζητά να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά λόγω τη χρησιμοποίηση ενός 15χρονου!!!


Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και προηγήθηκαν μέχρι και με 13 πόντους στην τέταρτη περίοδο. Οι Αργοναύτες αντεπιτέθηκαν και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη και τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ των νεαρών παικτών της Ναυπάκτου, κατάφεραν να πάρουν την νίκη με καλάθι του Ζαρκάδα 6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Πολλά παράπονα από τον ΠΑΣ για την διαιτησία του αγώνα, κυρίως όμως θα επικεντρωθούμε στην τελευταία φάση που και ο πιο άπειρος προπονητής αν είχε να δώσει φάουλ από το πλάι για να καθυστερήσει τον αντίπαλο θα το έκανε. Πράγμα που έγινε στην τελευταία επίθεση του ΠΑΣ όπου στα 4 δευτερόλεπτα έγινε σκόπιμα φάουλ από τους Αργοναύτες για να σταματήσει ο χρόνος (είχαν να δώσουν ένα φάουλ οι φιλοξενούμενοι και οι γηπεδούχοι είχαν δικαίωμα για time out), αλλά οι διαιτητές δεν το σφύριξαν (ισχυρίστηκαν ότι δεν το είδαν), και άφησαν το χρόνο να κυλήσει για να έρθει το τελικό 65-66.  Από τους νικητές ο Μαρκουίζος ειχε 18 πόντους και από 15 οι Παπαθανασόπουλος Δημήτρης και Ζαρκάδας. Από τον ΠΑΣ ο Βαφειάδης είχε 20 πόντους, ο Ζαμπάρας 12 με τον Στυλιαρά να προσθέτει 10.

Διαιτητές: Γούργαργης- Λύτρας

Δεκάλεπτα:Α:20-17 Β:20-14 Γ:15-13 Δ:8-24

ΠΑΣ Ναυπάκτου(Σταθάτος): Βαφειάδης 20(3), Στυλιαράς 10(2), Ζαμπάρας 12(2), Ζησιμόπουλος 8(2), Σταθάτος Π. 9(1), Αναγνωστόπουλος 2, Κατσίκας 4, Βαρελάς, Ασημακόπουλος, Φούντας, Γκερτς-ΚουτσογιάννηςΑργοναύτες Αγρινίου(Παπαθανασόπουλος): Παπαθανασόπουλος Δ. 15(1), Καραμπέτσος 2, Μαρκουιζος 18(2), Αργυρίου 8(2), Ζαρκάδας 15(2), Καλαμπαλίκης 8, Πάγιας, Παπαθανασόπουλος Α., Κοντοζούδης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...