Ήττα (1-0) για τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου από τον Θρίαμβο Σερβιανών

Ο ΠΑΣ Αχέρων αν και στάθηκε πολύ καλά, γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Θρίαμβο Σερβιανών στα Γιάννενα για την 14η αγωνιστική του 3 ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Η ομάδα του Χρήστου Τζίμα είχε χαμένο πέναλτι με τον Φέτση, ενώ το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Βραχνός στο 21′.

Ο Θρίαμβος ήταν αυτός που άνοιξε στην πρώτη καλή στιγμή του ματς το σκορ στο 21’ όταν ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε φάουλ η μπάλα έφτασε στον Ηλία που έκανε τη σέντρα και ο Βραχνός σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 38’ με τον Μπλέτσα να βρίσκεται σε θέση βολής απέναντι από τον Ραχιώτη όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 44’ ο ΠΑΣ Αχέρων κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση του ανέλαβε ο Φέτσης όμως ο Αρχοντάκης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Ο Θρίαμβος στο 69’ είχε δοκάρι σε σουτ του Κωσταμένα, ενώ στο 75’ ο Διαμαντόπουλος έκανε σουτ από 30 μέτρα αναγκάζοντας τον Ραχιώτη σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 93’ με τον Νόνα να κάνει το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.

Διαιτητής: Στεφάνου (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Τίκας-Παπαλαζάρου (Θεσπρωτίας)

Θρίαμβος Σερβιανών (Νίκος Γκούρας): Αρχοντάκης, Πάσχος, Διαμαντόπουλος, Πολυχρόνης (66’ Κωσταμένας), Βραχνός, Πάκος, Τσιαφίτσας (86’ Γιωτάκης), Μούτσιος, Μπλέτσας, Ηλίας (76’ Ριστα΄νης), Τσουμάνης (86’ Μουζακίτης).

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Τζίμας): Ραχιώτης, Ζδράβος, Βασιλειάδης, Φράγκος, Πάνος, Κώστας, Βασιλείου (55’ Γούλας), Κούσης (88’ Νόνας), Φέτσης (69’ Τζίμας), Νικολάου (78’ Λουκούνης), Τσαγκαλίδης.

sportime24.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...