Ίβιτς: «Το αντιμετωπίζουμε ως ντέρμπι»

Ο Βλάνταν Ιβιτς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στυην καθιερμένη συνέντευξη πριν από τον κρίσιμο αγώνα με την Καραμπάχ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι ο Τζαβέλλας επιστρέφει αύριο στην ενδεκάδα, μίλησε για τον τραυματισμό του Κάμπος και ξεκαθάρισε ότι το ματς αύριο η ομάδα του το αντιμετωπίζει ως ένα ντέρμπι.

Αναλυτικά:

Για το τι περιμένει διαφορετικό στην ομάδα του σε σχέση με τον αγώνα στο Μπακού: «Περιμένω πρώτα απ’ όλα καλύτερο αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε καλύτερα τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι στο πρώτο ματς κάναμε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της σεζόν. Αυτά συμβαίνουν αφού όλες οι ομάδες δεν μπορούν να έχουν σταθερή απόδοση. Αυτό που περιμένω αύριο είναι να είμαστε πιο αποτελεσματικοί, πιο πιεστικοί και πειθαρχημένοι σε ότι αφορά το αμυντικό κομμάτι. Δεν μπορώ να πω ότι απουσίασε η θέληση στο πρώτο ματς και στο πρώτο μέρος ήμασταν σχετικά καλοί. Απλά αναλύσαμε τα λάθη μας, οι παίκτες έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι το ματς. Είμαστε στη δεύτερη θέση, έχουμε μπροστά μας άλλους τρεις αγώνες. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

Για τον τραυματισμό του Κάμπος: «Μετά από ένα σουτ στην προπόνηση, ένιωσε το πρόβλημα στον προσαγωγό και περιμένουμε την οριστική διάγνωση. Αλλά δεν ανησυχώ γιατί έχουμε το καλύτερο ιατρικό επιτελείο στην ιστορία του συλλόγου και σίγουρα θα τον φροντίσουν. Είναι κρίμα που τραυματίστηκε και μπορεί αν ήταν καλά να έπαιζε αύριο όπως μπορεί και να μην έπαιζε. Σας έχω πει ότι ο παίκτης αυτός μας βοηθά, δημιουργεί προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Αλλά είμαι σίγουρος ότι όποιος αγωνιστεί θα κάνει το ίδιο. Σε ότι αφορά τον Πέλκα, αισθάνεται καλύτερα και ίσως να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Πανιώνιο ενώ σε ότι αφορά τον Τζαβέλλα θα παίξει αύριο»

Για το αν περιμένει ανάλογο πάθος όπως στα δυο ντέρμπι: «Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι οι παίκτες μου θα παίξουν με το ίδιο πάθος αφού θέλουν να προχωρήσουν στον θεσμό. Μπορεί το όνομα της Καραμπάχ να μην μας λέει πολλά, επειδή παίζει σε ένα άγνωστο Πρωτάθλημα αλλά και αυτοί μπορεί να έχουν την ίδια άποψη για εμάς.

Εμείς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως ντέρμπι το ματς, να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου και μέσα από μια καλή προετοιμασία να κερδίσουμε».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...