Ίος: Σκότωσε τη μάνα των 4ων παιδιών του–«Άρχισα να την μαχαιρώνω πάνω στα νεύρα μου»!

Η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το πρωί στην Ίο, συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Ο 67χρονος συνταξιούχος τσακώθηκε με την 55χρονη σύζυγό του και πάνω στον άγριο καυγά, άρπαξε ένα μαχαίρι και την έπληξε αρκετές φορές με αυτό στον θώρακα.

Στη συνέχεια, ο δράστης πήγε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και παραδόθηκε, ομολογώντας στους αστυνομικούς την πράξη του.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι με γιατρό από το Κέντρο Υγείας της Ίου. Ήταν όμως ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και εκεί διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός της.

Τι δηλώνει ο συζυγοκτόνος για το έγκλημα

Σύμφωνα με τον ίδιο κάποια στιγμή η 55χρονη άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του επιτέθηκε. Τότε ο 67χρονος υποστηρίζει ότι αρχικά αφόπλισε την 55χρονη σύζυγό του αλλά στη συνέχεια την τραυμάτισε θανάσιμα στο στήθος καθώς δεν κατάφερε να ελέγξει τα νεύρα του.

Όταν ο συζυγοκτόνος είδε πως σκότωσε την 55χρονη, καθάρισε το φονικό όπλο και το έβαλε στην θέση του, κάτι που επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια από τους αστυνομικούς του νησιού που πήγαν στο σπίτι.

Ίος: Συγκλονισμένοι οι γείτονες του ζευγαριού

Πρόκειται για μια φιλήσυχη οικογένεια για την οποία δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να προκύπτει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας. Όλοι μιλάνε για τα καλύτερα λόγια για το ζευγάρι και κανείς δε μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει γίνει.

Η έρευνα από τους άντρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος βρίσκεται σε εξέλιξη όπως και η ανάκριση του δράστη για να διαπιστωθούν πλήρως τα κίνητρα που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία.

Η 55χρονη και ο 67χρονος ήταν χρόνια παντρεμένοι και είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τα τρία είναι παντρεμένα ενώ το τέταρτο είναι ανήλικο και την ώρα του φονικού βρισκόταν στο σχολείο.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Πηγή: cyclades24.gr


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...