«Αίσθηση δικαίωσης» στο Ναυπακτιακό Αστέρα

Mετά από αναβολή, που ζήτησε η ομάδα της Αχαϊκής, εκδικάστηκε την περασμένη Πέμπτη από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ η ένσταση του Ναυπακτιακού Αστέρα κατά  της Αχαϊκής για αντικανονική συμμετοχή του αναπληρωματικού τερματοφύλακα Χ. Μπακάλη. Την ομάδα της Ναυπάκτου εκπροσώπησε ο δικηγόρος Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Στοιχεία της δικογραφίας σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr αποτελούν πλέον η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας, όπως και οι παρατηρήσεις του διαιτητή που ζητήθηκαν από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο. Από τις δύο παραπάνω εκθέσεις προέκυψε ότι αυτό που ισχυρίζεται η διοίκηση του Ναυπακτιακού Αστέρα υφίσταται , αφού και οι δύο αποδέχθηκαν ότι η ομάδα της Αχαϊκής προχώρησε σε 4η διακοπή αγώνα, έτσι ώστε  να έχει τερματοφύλακα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης κάτι όμως που σύμφωνα με του ισχύοντες κανονισμούς είναι αντικανονικό . Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός μάλιστα πως ο διαιτητής στο υπόμνημά του ζητά «συγνώμη» από την ομάδα του Ναυπακτιακού. Αξίζει να σημειωθεί δε ότι οι ποινές επιβάλλονται και επί τη βάσει των αναφορών και περιγραφών των αξιωματούχων του αγώνα.

Η πλευρά του Ναυπακτιακού στηριζόμενη σε όλα τα παραπάνω είναι αισιόδοξη για τη έκβαση της ένστασής της, αφού όσα υποστήριξε και στην εκδίκαση της υπόθεσης επιβεβαιώθηκαν από τις αναφορές – περιγραφές των αξιωματούχων του αγώνα αλλά και από το βίντεο που αποδεικνύουν την αντικανονική συμμετοχή του παραπάνω ποδοσφαιριστή. Η διοίκηση του Ναυπακτιακου Αστέρα δια του εκπροσώπου της τόνισε πως υπάρχει υπαιτιότητα της Αχαϊκής, η οποία γνώριζε και σε κάθε περίπτωση όφειλε να γνωρίζει την προκήρυξη και να μην προχωρήσει σε 4η διακοπή.

Αυτό που επίσης τόνισε η ομάδα της Ναυπάκτου είναι ότι η Αχαϊκή αδιαμφισβήτητα παραβίασε το άρθρο 16 παρ. 3 του ΚΑΠ και το άρθρου 11 της Προκήρυξης Αγώνων Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2020-2021 και κατά συνέπεια θα πρέπει να της επιβληθούν οι ποινές που προβλέπονται στο άρθρο 23 παρ. 6α του ΚΑΠ.

Οι άνθρωποι του Ναυπακτιακού Αστέρα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένουν την απονομή της δικαιοσύνης καθώς κατά την άποψη τους δεν νοείται παράβαση κανονισμού χωρίς την αντίστοιχη τιμωρία.

Η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...