Αίσιο τέλος με τη γυναίκα που απειλούσε να πέσει από τον 3ο όροφο

Αίσιο τέλος με τη γυναίκα που απειλούσε να πέσει από τον 3ο όροφο
ελασ

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, λίγο πριν τις 8 το βράδυ, προκειμένου να κατεβάσουν από το μπαλκόνι τριώροφης κατοικίας στην περιοχή του Κουμπέ, γυναίκα η οποία είχε κλειδωθεί από τις 11 το πρωί μέσα στο σπίτι της και βγαίνοντας στο μπαλκόνι απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό, είχε αίσιο τέλος.

Ύστερα από μία καλά οργανωμένη επιχείρηση με την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας άνδρες της ομάδας Ειδικών Αποστολών που έφτασαν στα Χανιά από το Ηράκλειο ανέβηκαν στην ταράτσα του σπιτιού και στην συνέχεια μπήκαν μέσα στο σπίτι όπου βρισκόταν η γυναίκα την οποία και ακινητοποίησαν με ασφάλεια.

Από την πρώτη στιγμή του συμβάντος στο σημείο είχαν σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, τρία οχήματα και πυροσβέστες καθώς και ειδικός ψυχολόγος που προσπαθούσε να διαπραγματευτεί με την γυναίκα και να την πείσει να κατέβει από το μπαλκόνι , ενώ στον χώρο κάτω από το μπαλκόνι οι πυροσβέστες είχαν απλώσει ειδικό στρώμα σε περίπτωση που η γυναίκα πραγματοποιούσε την απειλή της .

Στο σπίτι βρισκόταν και η ανήλικη κόρη της γυναίκας την οποία αργά το μεσημέρι είχαν καταφέρει να απεγκλωβίσουν οι Πυροσβέστες με την χρήση εξωτερικής σκάλας.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...