Αγγελική Αναγνωστοπούλου: Θέλουμε ένα αξιοπρεπές μέλλον για την Ελλάδα μας

Η Αγγελική Αναγνωστοπούλου γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα..Είναι απόφοιτος του τμήματος  Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος   του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών  MBA/TQM (Διοίκηση Ολικής Ποιότητας) του ίδιου Πανεπιστημίου.Έχει επίσης παρακολουθήσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα  του σώματος ορκωτών ελεγκτών.Διαθέτει  ελεγκτική εμπειρία για λογαριασμό μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών καθώς και εμπειρία στη διαχείριση προμηθειών και ελέγχου προμηθευτών μεγάλου ξενοδοχειακού  πολυεθνικού ομίλου.

Μιλάει άριστα Αγγλικά και Γερμανικά.

Αγαπά τον αθλητισμό, την τέχνη, την επικοινωνία με το συνάνθρωπο.

Η παρακολούθηση της πολιτικής επικαιρότητας ανέκαθεν της προκαλούσε ένα δισυπόστατο συναίσθημα θλίψης και ανάγκης για προσφορά.

Από τα πρώτα  ιδρυτικά μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παρέμεινε πιστή στο όραμα του Πάνου Καμμένου  και με το ελληνικό δαιμόνιο στοιχείο μέσα της αποφάσισε την ενεργό συμμετοχή στα κοινά.

«Δε θα μιλήσω με ξύλινη γλώσσα όπως συνηθίζεται από τα στελέχη των δύο μεγάλων κομμάτων που στηρίζουν το μνημόνιο. Βιώνω και εγώ την κρίση που κυριολεκτικά έχει γονατίσει την Ελλάδα του 2012.Το μόνο που μ’ ενδιαφέρει είναι ένα αξιοπρεπές μέλλον για εσάς, για εμένα, για όλους μας. Και είμαι διατεθειμένη να αφιερωθώ ψυχή τε και σώματι στον αγώνα της δικαίωσής μας, γιατί η αξιοπρέπεια και το ένδοξο παρελθόν μας, απλά δεν επιτρέπουν τη μαζική ταπείνωση που έχουμε υποστεί ως έθνος», αναφέρει η κυρία Αναγνωστοπούλου και στα μάτια της αντανακλάται η αγανάκτηση κάθε νέου ανθρώπου που είναι αποφασισμένος να παλέψει για την εκπλήρωση των ονείρων του και να βγάλει ασπροπρόσωπους όλους τους Έλληνες.

«Ζητώ τη ψήφο σας, ζητώ τη στήριξή σας και υπόσχομαι ότι θα εργαστώ σκληρά, ότι θα κάνω υπέρβαση του ίδιου μου του εαυτού, αν χρειαστεί, προκειμένου να υπηρετήσω όπως πρέπει το Νομό Αιτωλοακαρνανίας, τόπο καταγωγής του πατέρα μου, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Θα αγωνιστώ για τα δικαιώματα του εργαζόμενου και του συνταξιούχου, για την καταπολέμηση της ανεργίας, για την εξυγίανση του υπάρχοντος φορολογικού συστήματος, για μια καλύτερη παιδεία, για την αναβάθμιση των φορέων υγείας, για την αξιοποίηση της αγροτικής μας παραγωγής. Επιθυμώ να επανακτήσουν  οι ηλικιωμένοι, οι άνεργοι, οι αγρότες, οι κάτοικοι της ξεχασμένης περιφέρειας, οι άστεγοι, οι άνθρωποι με ειδικές ικανότητες, οι άνθρωποι με οποιουδήποτε είδους αναπηρίες ή προβλήματα, το σεβασμό που τους αξίζει», δηλώνει με ενθουσιασμό που για πρώτη φορά της δίνεται η ευκαιρία να αποδείξει έμπρακτα και επί της ουσίας το ηθικό υπόβαθρο, τη δημιουργικότητα, την ευρηματικότητα που τη διακρίνουν, με την ελπίδα  ότι η ευκαιρία αυτή θα σηματοδοτήσει την έναρξη του πολιτικού της έργου.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...