Αγγ.Σμπούκη: Ζήτησα αμισθί τη θέση του προέδρου της Κοινωφελούς και μου την αρνήθηκαν (Βίντεο)

-Πρόθεσή μου ήταν να προσφέρω στην Κοινωφελή ως άμισθη από τη θέση του προέδρου.Κι αυτο το αίτημά μου απορρίφθηκε και τις δύο φορές

 

Άνοιξε τα χαρτιά της η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας Αγγ.Σμπούκη για τα όσα διαδραματίστηκαν κατά το προηγούμενο διάστημα του ανασχηματισμού και αφορούσε στην επιλογή της ως προέδρου της Κοινωφελούς και μάλιστα άμισθη.

Παρόλο που προτάθηκε από τον δήμαρχο Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλο η δημοτική του σύμβουλος να αναλάβει χαρτοφυλάκιο αντιδημαρχίας και δη των διοικητικών υπηρεσιών,εντούτοις η ίδια όπως και στην αρχή της παρούσας δημοτικής θητείας,ζήτησε από τον δήμαρχο να αναλάβει τη θέση του προέδρου της ΚΕΔΝ χωρίς ωστόσο να λαμβάνει τον μισθό του προέδρου,τόσο κατά την πρώτη,όσο και κατά τη δεύτερη φορά.

“Δεν ευδοκίμησε αυτή η πρωτοβουλία του δημάρχου για ανάληψη από μέρους μου μιας αντιδημαρχίας ” -σημείωσε- για διάφορους λόγους και παρασκήνιο που με απέτρεψε να δεχτώ.Ζήτησα την ΚΕΔΝ άμισθη και δεν μου δόθηκε.

Κατά τη διάρκεια ωστόσο της χθεσινής συνεδρίασης και κατόπιν όλων των ανωτέρω,ήρθε η πρόταση από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης δια στόματος Ζιαμπάρα,να προτείνει την Αγγ.Σμπούκη ως υποψήφια πρόεδρο της ΚΕΔΝ,αφού θα είναι άμισθη.

Η ίδια η κ. Σμπούκη ευχαρίστησε για την πρότασή της την κ. Ζιαμπάρα,αλλά έθεσε στη διάθεση του δημάρχου το θέμα,ο οποίος όπως ήταν φυσικό επέμεινε στην υποψηφιότητα Κονίδα.

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...