Εκτέλεση
Ζεματίζουμε τις σουπιές και τις κόβουμε κομμάτια κατά την αρέσκεια μας. Κατόπιν καθαρίζουμε, κόβουμε και πλένουμε καλά τα σπανάκια. Τα ζεματίζουμε κι αυτά, ίσα που τα βουτάμε στο ζεστό νερό.
Τα βγάζουμε και τα στραγγίζουμε. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και τον μάραθο. Ρίχνουμε το λαδί σε μια κατσαρόλα η ταβά και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και τις σουπιές. Έπειτα ρίχνουμε το σπανάκι.
Προσθέτουμε και μια κουταλιά ζωμό από τις σουπιές καθώς και το αλάτι.
ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ – Όλη η αλήθεια με ένα κλικ !
Πηγή: agioritikovima.gr