Αγρίνιο: Ηλικιωμένος ξεψύχησε στην κεντρική πλατεία

Δυσάρεστο περιστατικό συνέβη το πρωί στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου όπου ηλικιωμένος συμπολίτης άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο άτυχος 83χρονος βρισκόταν σε παγκάκι όταν έχασε τις αισθήσεις του. Ειδοποιήθηκε και έσπευσε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε άμεσα στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στο συμβάν αναφέρεται με ανάρτηση του ο καρδιολόγος του Νοσοκομείου Αγρινίου Ιάσων Σκοτινιώτης προτείνοντας την διεξαγωγή υγειονομικής άσκησης σε πραγματικό χρόνο με θέμα μια καρδιακή ανακοπή στο κέντρο του Αγρινίου.

Η ανάρτηση:

«Ένας συμπολίτης μας 83 ετών έχασε τη ζωή του αιφνιδίως σε παγκάκι στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου. Ήταν καρδιοπαθής.

Στα 50 μέτρα υπάρχει απινιδωτής στο Δημαρχείο.Σε 15 ημέρες γίνεται Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο στο Αγρίνιο. Καλο θα ήταν να γίνει μια Υγειονομική άσκηση σε πραγματικό χρόνο με θέμα : Καρδιακή ανακοπή στο κέντρο του Αγρινίου.

Στο σημερινό συμβάν το ΕΚΑΒ Αγρινίου έφερε σε χρόνο ρεκόρ τον πάσχοντα στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Δυστυχώς δεν υπήρχε ελπίδα ανάνηψης».

agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...