Από ώρα σε ώρα παρουσιάζεται στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου ο 49χρονος ιερέας που συνελήφθη και κατηγορείται για παιδική πορνογραφία αλλά και για βιασμό.

Η κινητοποίηση των εισαγγελικών αρχών που παρήγγειλαν πριν λίγο καιρό την προκαταρκτική έρευνα από τις αστυνομικές αρχές ξεκίνησε από τη μαρτυρία μιας 22χρονης πριν έναν μήνα.

Η εν λόγω γυναίκα κατήγγειλε μια σοκαριστική ιστορία που φέρεται να διαδραματίστηκε το 2007 .

Σύμφωνα με την μαρτυρία της, ο ιερωμένος βίασε την ίδια και κακοποίησε και την ανήλικη επίσης αδερφή της οι οποίες άλλοτε επισκέπτονταν και άλλοτε ζούσαν στο ίδιο σπίτι με αυτόν όπως και η μητέρα τους που ήταν διαζευγμένη.

Ο ιερέας εμφανίστηκε αρχικά ως καλός και «παρηγορητής» στη μητέρα τους και κέρδισε την εμπιστοσύνη της ωστόσο λίγους μήνες μετά άρχισε η διαστροφική του δράση.

Η μαρτυρία αυτή και άλλα στοιχεία που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπως πορνογραφικό υλικό από υπολογιστές και τάμπλετ του, οδήγησαν στο σχηματισμό της δικογραφίας με τις βαριές κατηγορίες για παιδική πορνογραφία και βιασμό.

Ο ιερέας μέχρι σήμερα ιερουργούσε σε εκκλησίες χωριών της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Η υπόθεση συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και αναμένονται  εξελίξεις με πρώτη την απολογία του ιερέα που οδηγείται σε λίγη ώρα στον Εισαγγελέα Αγρινίου.

www.agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...