Αγρίνιο: Μια βοήθεια για την κυρία Γεωργία…

Ζει μόνη της, σε πολύ άσχημες συνθήκες, χωρίς έναν άνθρωπο τη φροντίζει. Για εκείνη ενδιαφέρονται μόνο κάποιοι γείτονες και η εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου.

Η 63χρονη κα Γεωργία είναι άρρωστη και κοιμάται στο πάτωμα του σπιτιού της, αφού πλέον δεν της έχουν μείνει ούτε έπιπλα, ούτε ενδύματα ή κλινοσκεπάσματα…

Το σπίτι της δεν έχει ρεύμα, ενώ η ίδια δεν μπορεί να καλύψει τα φάρμακά της. Ένα πιάτο φαγητό της το εξασφαλίζουν οι άνθρωποι της περιοχής, αφού εκείνη δεν φαίνεται να είναι σε θέση να προσεγγίσει μόνη της ούτε τα συσσίτια του Αγρινίου.

Εξασθενημένη και εγκαταλειμμένη, χωρίς να λαμβάνει κάποια σύνταξη, περιμένει μια βοήθεια που δεν έρχεται.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της, στην προσπάθειά τους να τη βοηθήσουν, μιας και οι ίδιοι δεν μένουν καν μόνιμα στην περιοχή, επικοινώνησαν με το agriniopress.gr αναφέροντας το περιστατικό.

Το τελευταίο διάστημα, όπως επισημαίνουν, έχει βρεθεί μια άκρη με τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Αγρινίου και μετά από επικοινωνία και με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, το θέμα φαίνεται κάπως να δρομολογείται, ωστόσο οι ανάγκες είναι πολλές και πρέπει να καλυφθούν άμεσα. Για παράδειγμα το γεγονός ότι δεν έχει καν κρεβάτι!

Από το σπίτι, εκτός από το κρεβάτι και τα έπιπλα, λείπουν πλήρως οι οικοσκευές ενώ, με την ίδια να μην είναι σε θέση να αυτοσυντηρηθεί, το σπίτι βρίσκεται πλέον σε πολύ άσχημη κατάσταση από πλευράς υγιεινής.

Άνθρωποι που γνωρίζουν την κα Γεωργία ζητούν από κάποια εταιρεία απολύμανσης, αν μπορεί να συνδράμει στον χώρο. Επίσης υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε πρώτη φάση για κλινοσκεπάσματα, απορρυπαντικά, χαρτικά και φυσικά, τρόφιμα.

Το μόνο που της έχει απομείνει είναι ένα άδειο σπίτι και η αξιοπρέπειά της , με την ίδια να αποφεύγει να δοθούν τα στοιχεία της στη δημοσιότητα.

Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει, ας απευθυνθεί στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και στον εφημέριό της, να αφήσει στον Ναό την οποιαδήποτε βοήθεια ή να ζητήσει περισσότερα στοιχεία για την κα Γεωργία και για το πώς θα μπορούσε να τη βοηθήσει.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...