Αγρίνιο: συνελήφθη νεαρός Ρομά για απόπειρα βιασμού ανηλίκου -το σοκαριστικό περιστατικό, πως «πιάστηκε στα πράσα»…

Εργαζόμενη στην καθαριότητα σχολικής μονάδας στο Αγρίνιο υπήρξε χθες το απόγευμα μάρτυρας σοκαριστικού περιστατικού. Φέρεται να απέτρεψε μάλιστα μια φρικτή κατάσταση. Για την υπόθεση αυτή σημειώθηκε σύλληψη νεαρού Ρομά για απόπειρα βιασμού.

Η υπόθεση έχει ως εξής, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr: Κατά τις απογευματινές ώρες, η γυναίκα είδε από απόσταση έναν νεαρό να αυτοϊκανοποιείται και να προσεγγίζει με αρρωστημένες διαθέσεις ένα αγόρι. Το σκηνικό διαδραματιζόταν σε εγκαταλελειμμένο δημόσιο χώρο σε συνοικισμό στις παρυφές της πόλης.

Η γυναίκα έπραξε το καθήκον της. Ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο. Προσήγαγαν τον νεαρό, 25 περίπου ετών, και ακολούθησε η προανάκριση για την υπόθεση.

Τελικά ο νεαρός συνελήφθη και, με βάση τις μαρτυρίες, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου (Ρομά). Αναμένεται άμεσα να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Η μαρτυρία εκτός από τις αρχές διατυπώθηκε και στο agrinionews.gr με φωτο ντοκουμέντο με το παιδάκι να διαφεύγει με το ποδήλατο του για να αποφύγει τον σάτυρο.

agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...