Αγρίνιο: Τροχαίο ατύχημα για την Χριστίνα Σταρακά – Έρευνες για το εντοπισμό του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που εγκατέλειψε το σημείο.

Αλώβητη από σύγκρουση που είχε το αυτοκίνητό της βγήκε η κ. Σταρακά στην συμβολή των οδών Κύπρου και Μπαϊμπά! Όπως ανέφεραν άνθρωποι που έσπευσαν στο σημείο, η οδήγηση του ανθρώπου που εγκατέλειψε τη σκηνή του ατυχήματος ήταν επικίνδυνη και κινούνταν χωρίς φώτα στην οδό Μπαϊμπά.



Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε το αυτοκίνητό του ανατράπηκε δύο φορές και έμεινε ανάποδα στο οδόστρωμα! Το αυτοκίνητο της κ. Σταρακά σταμάτησε σε κάποια δέντρα που υπάρχουν στο σημείο, διαφορετικά θα είχε βρεθεί μέσα στις παρακείμενες βιτρίνες! Ευτυχώς το τροχαίο είχε μόνο υλικές ζημιές και δεν υπήρξε τραυματισμός.. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έχει ταυτοποιηθεί και έχουν αρχίσει έρευνες για να διαπιστωθεί αν ήταν και ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα.

Πάντως η κ. Σταρακά, η οποία ευτυχώς φορούσε ζώνη και κινούνταν με μικρή ταχύτητα, ζήτησε να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι ώστε να μπορέσει να κινηθεί νομικά αν χρειαστεί. Σίγουρα πρέπει να μακαρίζει την τύχη της η πρώην Αντιπεριφερειάρχης ή μάλλον το γεγονός πως ήταν σε όλα σύμφωνη με τον Κ.Ο.Κ.

Πηγή: agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...