Αγρινιώτης αστυνομικός συνέλαβε τον Μαγκουάιρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Μύκονο!

Στη σύλληψη του Χάρι Μαγκουάιρ, του αρχηγού της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής αστυνομικοί στη Μύκονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαγκουάιρ ενεπλάκη σε σοβαρό επεισόδιο έξω από μπαρ της Μυκόνου, στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι συμπατριώτες του.

Η ένταση που δημιουργήθηκε οδήγησε πολίτες να καλέσουν την Αστυνομία. Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, για να επιβάλουν την τάξη, ο διεθνής ποδοσφαιριστής και οι συμπατριώτες του άρχισαν να επιτίθενται λεκτικά εναντίον τους, ενώ στη συνέχεια τους επιτέθηκαν και με σωματική βία.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν άμεσα και προσήγαγαν τρία άτομα, βρετανικής καταγωγής, ανάμεσά τους και ο κεντρικός αμυντικός της Γιουνάιτεντ, στο Α.Τ. Μυκόνου. Το… στοιχείο «κλειδί», ωστόσο, για το… Αιτωλοακαρνανικό ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η σύλληψη του ποδοσφαιρικού αστέρα έγινε από Αγρινιώτη αστυνομικό που υπηρετεί προσωρινά στο «νησί» των ανέμων.Πάντως, ούτε κι εκεί ηρέμησαν τα πνεύματα, καθώς οι τρεις προσαχθέντες συνέχισαν να προκαλούν ενώ επιτέθηκαν και χτύπησαν δύο αστυνομικούς, με αποτέλεσμα οι προσαγωγές να μετατραπούν σε συλλήψεις.

agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...