Αγχωτική νίκη για την Α.Ε.Μ.

Με 3 – 2 κέρδισε η Α.Ε. Μεσολογγίου τον Α.Ο. Ρηγανά στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου. Στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι “κανονιέρηδες” παρότι ξεκίνησαν πολύ καλά και προηγήθηκαν με 0 – 2, πιέστηκαν αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν τελικά μια αγχωτική νίκη. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Γιώργου Γιάκου έκλεισε τον πρώτο γύρο στη 2η θέση με 36 βαθμούς, ενώ ο Ρηγανάς έπεσε στη 12η θέση μένοντας στους 14 βαθμούς. Το πρώτο τέταρτο του αγώνα ανήκει ολοκληρωτικά στους “κανονιέρηδες” που έχασαν τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες με Αποστόλη Τσιούνη και Πιστιόλη και στο 15΄ έφτασαν στο γκολ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσιούνη, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με την Α.Ε.Μ. να βρίσκει δεύτερο γκολ με σουτ του Πιστιόλη στο 36΄. Τρία λεπτά αργότερα ο Αποστόλης Κορομηλάς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Φώτης Κορομηλάς με κεφαλιά μείωσε σε 1 – 2. Στη φάση η Α.Ε.Μ. διαμαρτύρεται πως η μπάλα είχε περάσει άουτ στην κεφαλιά του Τουρλίδα και όχι κόρνερ όπως δόθηκε και προήλθε το γκολ. Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε απόλυτα στους γηπεδούχους που είχαν τη μεγάλη ευκαιρία στο 51΄ με το σουτ του Τουρλίδα στο δοκάρι. Στο 60΄ ο Στεργίου ξεκίνησε αντεπίθεση από αριστερά και σέντραρε με τον Πιστιόλη να κάνει κεφαλιά στο δοκάρι και τον Τσιούνη στην επαναφορά να κάνει το 1 – 3.

Οι παίκτες του Βαλάντη Ζώη δεν το έβαλαν κάτω, είχαν κατοχή μπάλας με την Α.Ε.Μ. να έχει μία ακόμα καλή στιγμή στο 72΄ με πλασέ του Τσιούνη που έδιωξε σε κόρνερ ο Μαυρούλιας. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο σκορ στο 79΄ με κεφαλιά του Τσάκνη και ένα λεπτό αργότερα ο Ζαχαράκης έπιασε το μακρινό σουτ με τον Καραγκούνη να διώχνει σε κόρνερ. Ο Ρηγανάς προσπάθησε να πάρει το βαθμό, πίεσε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά η Α.Ε.Μ. κράτησε τελικά το “τρίποντο”.

Η φάση του αγώνα. Στα πρώτα λεπτά η Α.Ε.Μ. χάνει κλασικές ευκαιρίες για να πάρει σαφές προβάδισμα. Στην πορεία όμως τα πάντα μπορούσαν να αλλάξουν αν το σουτ του Τουρλίδα στο 51ο λεπτό δεν κατέληγε στο δοκάρι του Καραγκούνη. Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Το “τρίποντο” της Α.Ε.Μ. έρχεται από την τριάδα των Καβαλλάρη, Πιστιόλη και Τσιούνη. Ο Θανάσης Καβαλλάρης περνάει με φοβερές πάσες τη μπάλα στην περιοχή, ο Τσιούνης τελειώνει φάσεις, αλλά με μικρή διαφορά μπορεί να κερδίζει ο Κώστας Πιστιόλης που έχει κάνει πολλές κούρσες, δημιούργησε κινδύνους και σκόραρε και ένα τέρμα.

Το φιλμ του αγώνα.

7΄ Σουτ του Τσιούνη έξω από την περιοχή η μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι. 10΄ Κάθετη πάσα του Καβαλλάρη στον Τσιούνη που κάνει το γύρισμα από δεξιά στον Πιστιόλη που κάνει την προβολή με το Μαυρούλια να διώχνει.

11΄ Κάθετη πάσα του Καβαλλάρη στον Πιστιόλη που κάνει το γύρισμα από αριστερά στον Τσιούνη που σε κενή εστία πλασάρει πάνω από το δοκάρι.

12΄ Κάθετη πάσα του Καβαλλάρη στον Πιστιόλη που κάνει το γύρισμα από αριστερά στον Τσιούνη που πλασάρει με τον Κάππα να κοντράρει τη μπάλα.

15΄ Γκολ. Βαθιά μπαλιά του Καβαλλάρη οι αμυντικοί δε διώχνουν και η μπάλα φτάνει στον Τσιούνη που με ψηλοκρεμαστό πλασέ νικάει το Μαυρούλια κάνοντας το 0 – 1 σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

35΄ Πάσα του Πιστιόλη στον Τσιούνη η μπάλα κοντράρει και περνάει κόρνερ.

36΄ Κόρνερ του Κοκώνη κεφαλιά του Καλοκαίρη έδιωξε σε κόρνερ ο Μαυρούλιας. 36΄ Γκολ. Κόρνερ του Στεργίου ο Τσιούνης διεκδικεί τη μπάλα με τους αμυντικούς να απομακρύνουν προσωρινά, αλλά η μπάλα φτάνει στον Πιστιόλη που κάνει το σουτ στα δίχτυα για το 0 – 2.

38΄ Κόρνερ του Φώτη Κορομηλά ο Τουρλίδας κάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει κάπου και να περνάει σε κόρνερ, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται πως η μπάλα έφυγε άουτ.

39΄ Γκολ. Κόρνερ του Αποστόλη Κορομηλά ο Φώτης Κορομηλάς με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 2.

45΄ Φάουλ του Ζαχαράκη έδιωξε σε κόρνερ ο Καραγκούνης. 48΄ Σουτ του Αποστόλη Κορομηλά απέκρουσε ο Καραγκούνης.

50΄ Σουτ του Αποστόλη Κορομηλά η μπάλα έφυγε άουτ. 51΄ Πάσα του Αυγέρη στον Τουρλίδα που λίγο έξω από την περιοχή έκανε το δυνατό σουτ με τη μπάλα να προσκρούει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Καραγκούνη.

54΄ Σέντρα του Τουρλίδα από δεξιά ο Αυγέρης έκανε το σουτ με τον Καραγκούνη να αποκρούει.

57΄ Σέντρα του Πελεκάνου από δεξιά ο Τουρλίδας δε μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας και να απειλήσει.

60΄ Γκολ. Σέντρα του Στεργίου απο αριστερά ο Πιστιόλης πιάνει κεφαλιά στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσιούνης κάνει με πλασέ το 1 – 3.

61΄ Φαλτσαριστό σουτ του Φώτη Κορομηλά η μπάλα έφυγε άουτ.

69΄ Σουτ του Αποστόλη Κορομηλά η μπάλα έφυγε άουτ.

72΄ Κούρσα του Πιστιόλη από αριστερά και γύρισμα στον Τσιούνη που κάνει το πλασέ και διώχνει σε κόρνερ ο Μαυρούλιας.

75΄ Σουτ του Αποστόλη Κορομηλά έδιωξε σε κόρνερ ο Καραγκούνης.

79΄ Γκολ. Γέμισμα του Φάτσαλη από δεξιά ο Τσάκνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραγκούνη για το 2 – 3.

80΄ Μακρινό σουτ του Ζαχαράκη έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Καραγκούνης. 85΄ Κόρνερ του Κοκώνη κεφαλιά του Καβαλλάρη άουτ.

86΄ Γέμισμα του Φάτσαλη στον Τσάκνη που με κεφαλιά πάσα βρίσκει τον Αυγέρη, ο οποίος δεν έκανε καλό σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

95΄ Γέμισμα του Φώτη Κορομηλά ο Τουρλίδας διεκδικεί από τον Καραγκούνη που μαζεύει με δεύτερη προσπάθεια

. Α.Ο. ΡΗΓΑΝΑ (Βαλάντης Ζώης): Μαυρούλιας, Καλογεράκης, Κάππας, Κορομηλάς Φ., Κωστής (73΄ Τσάκνης), Καραχάλιος, Πελεκάνος (68΄ Φάτσαλης), Ζαχαράκης, Τουρλίδας, Κορομηλάς Α. (90΄ Κωστόπουλος), Αυγέρης.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γιώργος Γιάκος): Καραγκούνης, Κοκώνης (94΄ Μιχάι), Στεργίου, Παναγιωτόπουλος, Λίτσος, Τζαμαλής, Τσιούνης, Καλοκαίρης, Πιστιόλης (91΄ Λούζης), Καβαλλάρης, Λιόκαυτος (76΄ Φονταλής).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...