Αγχωτική νίκη στην πρεμιέρα για τον ΠΑΣ με εκπληκτική ανατροπή. Βίντεο – δηλώσεις και οι καλύτερες στιγμές.

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΣ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ 4Ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ

Με το δεξί ξεκίνησε ο ΠΑΣ Ναυπάκτου τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Ά ΕΣΚΑΒΔΕ καθώς επικράτησε του Πύρρου Αρταίων με σκορ 66-62 στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο. Η ομάδα της Ναυπάκτου μπήκε δυνατά στον αγώνα και πήρε προβάδισμα 7 πόντων στο 1ο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι βρήκαν κάποιες λύσεις κυρίων από λάθος αμυντικές επιλογές των παικτών του ΠΑΣ και το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 25-18 για τους γηπεδούχους. Στην επανάληψη οι παίκτες της Άτρας ήταν εύστοχοι στα μακρινά σουτ και στις βολές και πήραν προβάδισμα 1 πόντου με το κλείσιμο του δεκαλέπτου με σκορ 38-39. Ίδια εικόνα και στο 4ο δεκάλεπτο με την διαφορά του σκορ 5 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα να φτάνει τους 9 πόντους υπέρ των φιλοξενουμένων με το σκορ 41-50. Στο σημείο εκείνο οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου έκανα την αντεπίθεσή τους με πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση και εύστοχα σουτ από την περιφέρεια, κατάφεραν με ισχυρή θέληση και πίστη στην ομάδα τους να κάνουν μια φοβερή ανατροπή και να γυρίσουν το ματς. Πολύ καλή παρουσία από όλους τους παίκτες ( σκόραραν οι 11 από τους 12 που αγωνίστηκαν), οι οποίοι έδειξαν πολλά ψυχικά αποθέματα όταν η μπάλα έκαιγε και με πρώτο σκόρερ τον Ζησιμόπουλο που σημείωσε 15 πόντους, σημείωσαν την 1η νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Δεκάλεπτα Α:12-5 Β:13-13 Γ:13-21 Δ:18-13

ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Σταθάτος): Φούντας, , Παναγιωτόπουλος 6, Αλεξανδρής Ν 4, Στυλιαράς 8, Ζαμπάρας 9, Σταμάτης 2, Ζησιμόπουλος 15(1), Σταθάτος Π. 3,  Αλεξανδρής Β. 4,  Ασημακόπουλος 2, Βαρελάς 1, Σταυρόπουλος 2.

ΑΚ ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ (Κωσταπαππάς): Σαπρίκης, Πέτσας, Οικονομίδης 2, Κότσικας 4, Χίντζιος 9(3), Βάσιος 4, Λώλος 14, Δημητρίου 19.

Βίντεο -δηλώσεις των δύο προπονητών

Βίντεο οι καλύτερες φάσεις



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...