Αγ.Σμπούκη:Aς μην οικειοποιούνται τα έργα αυτοί που τα πολέμησαν

Στα πλαίσια του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών η Δ.Ε.Υ.Α Ναυπακτίας μετά από συντονισμένες προσπάθειες των υπηρεσιών της και συνεργασία με το Δήμο Ναυπακτίας ενέταξε δύο σημαντικά έργα που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα ενέταξε τα παρακάτω:

Α) Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης περιοχής Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου προϋπολογισμού 1.200.000 € που επιλύει οριστικά το πρόβλημα υδροδότησης .

Β) Αποπεράτωση αποχετευτικού δικτύου λυμάτων Αντιρρίου προϋπολογισμού 1.700.000 €.

Έκπληξη όμως  μας προκαλεί και πριν ανακοινώσει τα έργα η ΔΕΥΑΝ η προσπάθεια οικειοποίησης των έργων αυτών από ανθρώπους που τα πολέμησαν και μας ανάγκασαν  να τα φέρουμε δύο φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο  για να εγκριθούν.

Οι ελάχιστες φωνές αμφισβήτησης και σπίλωσης  αφήνουν τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν (Διοικητικό Συμβούλιο, Διευθυντή και εργαζόμενους σε αυτήν) παγερά αδιάφορους μιας και διαχρονικά έχουν υλοποιηθεί πολλά και σημαντικά έργα που φέρουν την σφραγίδα της.

Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Ναυπακτίας που υπομονετικά συμπαραστέκεται και στηρίζει την επιχείρηση σε  όλες τις  δυσκολίες  και τα προβλήματα που την αφορούν,  ώστε να ανταπεξέρχεται με επιτυχία.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝ

          Σμπούκη Αγγελική



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...