Αδελφοποίηση βρετανών και ελλήνων πεζοναυτών

Αδελφοποίηση βρετανών και ελλήνων πεζοναυτών
Σκοπός η ανταλλαγή απόψεων σε θέματα ιστορίας και αξιών.

Ανακοινώθηκε η έγκριση αδελφοποίησης του Συλλόγου Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών με τον Βρετανικό Σύνδεσμο Βασιλικών Πεζοναυτών (Royal Marines Association).

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών: «Η συμφωνία αυτή θέτει τις βάσεις, για την δημιουργία στενών δεσμών μεταξύ των δύο συλλόγων μέσω κοινών δραστηριοτήτων, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα ιστορίας, αξιών, αλλά και ιδεολογίας πάνω στα οποία στηρίζεται, διεθνώς, το «Πνεύμα» του Πεζοναύτη.

Ο Βρετανικός Σύλλογος, έχει ιστορία 67 χρόνων, πάνω από 10,000 μέλη και 80 σημεία παρουσίας στην Μεγάλη Βρετανία καθώς και μόνιμη εκπροσώπηση σε 6 χώρες.

Είναι η δεύτερη επιτυχημένη προσπάθεια του Ελληνικού Συλλόγου, για την προώθηση της Ιστορίας και του Πνεύματος του Έλληνα Πεζοναύτη στο εξωτερικό , μετά από την πρόσφατη αδελφοποίηση του και με τον Σύλλογο Ισπανών Εφέδρων Πεζοναυτών τον Μάιο του 2013.

Λεπτομερείς πληροφορίες θα δημοσιευθούν στο μέλλον μετά από την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών και την έγκριση της ατζέντας προγραμματισμού και δράσεων από τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο μη- κερδοσκοπικού τύπου συλλόγων».

ΕΘΝΙΚΑ

Πηγή: http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...