ΑΔΚΝ:Γιατί αποχώρησε από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου;

Με εισήγηση του δημάρχου απορρίφθηκε η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για την πρόσφατη θεομηνία

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Ναυπακτίας αποχώρησε από τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Πέρα από το γεγονός ότι ο δήμαρχος επέβαλε την τηλεδιάσκεψη για τη συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού του δήμου για το 2022, ο ίδιος αρνήθηκε να συζητηθούν προ ημερήσιας διάταξης τα προβλήματα που προέκυψαν από τη θεομηνία των τελευταίων ημερών.

Τη στιγμή που πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα, πολλές κοινότητες είναι αποκλεισμένες ο δήμαρχος παρουσιάζει το πρόγραμμά του (;) για το 2022 αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει στο δήμο σήμερα.

Παρά την επιμονή των συμβούλων της αντιπολίτευσης η συμπολίτευση, με εισήγηση του δημάρχου ψήφισε να μη συζητηθεί σήμερα το θέμα της θεομηνίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας.

Μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση η ΑΔΚΝ αποχώρησε από τη συνεδρίαση ως έκφραση διαμαρτυρίας για τη στάση της δημοτικής αρχής σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, αλλά και για την επιμονή του δημάρχου να διατηρεί τις τηλεδιασκέψεις αντί τις μικτές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου που θα επαναφέρουν το δήμο στην κανονικότητα και τη δημοκρατία.

Για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται η αλαζονεία της διοίκησης Γκίζα. Ο δήμαρχος θέλει το δημοτικό συμβούλιο χειροκροτητή των απόψεών του και των δελτίων τύπου με τα οποία καθημερινά κατακλύζει τα ΜΜΕ.

Ο δήμαρχος αποφεύγει την κριτική και το δημοκρατικό διάλογο στο κορυφαίο όργανο του δήμου με κάθε μέσο. Σήμερα, μετά την αποχώρηση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, για μιάμιση ώρα ο κ. Γκίζας «ευλογούσε τα γένια του» για την πετυχημένη αντιμετώπιση της θεομηνίας για την οποία όμως αρνήθηκε την συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο προ ημερήσιας διάταξης. Η κοινωνία παρακολουθεί και κρίνει, κυρίως όμως θα μας κρίνουν οι πληγέντες από την θεομηνία.

Ναύπακτος 13/12/2021
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...