Αδ. Γεωργιάδης: “Ηλία, εγώ δεν μένω με τη μαμά μου και τον μπαμπά μου…”

Αδ. Γεωργιάδης:
Μόνο μερικές ώρες πέρασαν από την έντονη διαμάχη ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή και οι δύο βουλευτές διασταύρωσαν εκ νέου τα ξίφη τους, μέσω δηλώσεών τους στο Star.
Εμφανώς πιο επιθετικός ο Άδωνις Γεωργιάδης, όταν πρότεινε ο βουλευτής  της Χρυσής Αυγής  να μειώσουν  την βουλευτική αποζημίωση, πρότεινε με την σειρά του στον κ. Κασιδιάρη να δίνουν την αποζημίωσή τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής  στο Ταμείο  Παρακαταθηκών και Δανείων για να την παίρνει το κράτος, όπως και να παραδώσουν τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα.

Όταν έφθασαν στο θέμα της εργασίας ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε ότι από τη μέρα που απολύθηκε από το στρατό δουλεύει κάθε μέρα στον ιδιωτικό τομέα.

Ο κ. Γεωργιάδης όμως σχολίασε με καυστικό τρόπο ότι “εγώ δεν μένω με τη μαμά μου και τον μπαμπά μου σε αυτή την ηλικία όπως κάνει ο Ηλίας Κασιδιάρης”.

Αλλά και το ρολόι του Άδ. Γεωργιάδη έγινε θέμα στη Βουλή όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής  Γιώργος Γερμενής  επιτέθηκε στον βουλευτή της ΝΔ, λέγοντάς του ότι αυτός δεν φοράει χρυσό ρολόι Ρόλεξ, αξίας 7.000 ευρώ.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...