ΑΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ:Επιστρέφει στο «σπίτι» της η Αναστασία Φιλανδριανου…

Επιστρέφει στο «σπίτι» της η Αναστασία Φιλανδριανου…
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ
Σπίτι είναι εκεί που χτυπά η καρδιά σου. Αυτή αφουγκράστηκε η Αναστασία Φιλανδριανου, αυτή της έδειξε τον δρόμο της επιστροφής στην ομάδα που αγάπησε περισσότερο απ’ όλες.. Η έμπειρη επιθετικός τής ΑΕΚ Μεσολογγίου αψήφησε τις προτάσεις σωματείων από όλες τις κατηγορίες επιλέγοντας -παρά τις καθημερινές πιέσεις που δεχόταν- να ντυθεί και πάλι στα ” κιτρινόμαυρα” . Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Μεσολογγίου…….
Με χαρά χθες το βράδυ το ΔΣ της ΑΕΚ Μεσολογγίου προχώρησε στην ανακοίνωση για την επιστροφή Φιλανδριανου:
«Η ΑΕΚ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αναστασία Φιλανδριανου.
Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας και η Καλαματιανη παίκτρια θα πορευτούν και πάλι μαζί. Η έμπειρη επιθετικός της «κιτρινομαυρης ομάδας», μετά από «απουσία» πέντε μηνών όπου αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης και παρότι είχε δεχθεί προτάσεις από άλλες ομάδες συμφώνησε με τη «κιτρινόμαυρη ομάδα» και θα ξαναφορέσει τη φανέλα της, υπογράφοντας δελτίο… καρδιάς. ΑΕΚ Μεσολογγίου και Αναστασία Φιλανδριανου συνεχίζουν και πάλι από κοινού, με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τη ομάδα. Η έμπειρη επιθετικός, δεδομένα
αποτελούσε έναν εκ των βασικών μεταγραφικών στόχων της διοίκησης, κι όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Έτσι, από τη στιγμή που και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν να συνεργαστούν ξανά, όλα κύλησαν κατ΄ ευχήν και έπεται συνέχεια. Σία καλώς επέστρεψες σπίτι σου!
Εδώ θα μείνεις για πάντα!». Αναστασία ( Σία) Φιλανδριανου: «Και την ψυχή μου για την ΑΕΚ Μεσολογγίου»
Την υπόσχεση πως θα δώσει τα πάντα για την ΑΕΚ Μεσολογγίου στην οποία επέστρεψε για να συνεχίσει την καριέρα της, έδωσε η Σία Φιλανδριανου. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι και πάλι εδώ. Όλοι ξέρουμε πως η ΑΕΚ Μεσολογγίου είναι μεγάλη ομάδα, είναι τιμή για οποιαδήποτε να παίζει εδώ και από την πρώτη στιγμή που μου δόθηκε αυτή η επιλογή την δέχτηκα καί έγινα πάλι μέλος τής υπέροχης αυτής οικογένειας τής ΑΕΚ Μεσολογγίου. Πολλες συμπαίκτριες τις ξέρω χρόνια. Έχουμε δουλέψει και μαζί. Όλες θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Όσο για τον κόουτς Γιάννη Γουλη, όλες ξέρουμε τι έχει πετύχει τόσα χρόνια με την ομάδα μας και πως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για εκείνον. Εύχομαι η ΑΕΚ Μεσολογγίου να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει και να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι…!!!!!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...