ΑΕ Μεσολογγίου – Μετέωρα 3-1..Φωτό

Κάνοντας ίσως την καλύτερη της εμφάνιση μέχρι σήμερα η ΑΕ Μεσολογγίου πήρε την νίκη με 3-1 απέναντι στα Μετέωρα.

Το παιχνίδι έγινε υπό άσχημες καιρικές συνθήκες που κατά διαστήματα η βροχή και ο αέρας δυσκόλεψε πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές και τον δυο ομάδων.

Στα αγωνιστικά η ”Κανονιέρηδες” μπήκαν δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού και ευτύχησαν στο 2′ λεπτό να ανοίξουν το σκορ με πλάσε του Καβαλλάρη μέσα από την μικρή περιοχή,στην συνέχεια είχαμε δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Ξευγένη και τον Καρακίτσο να μην μπορούν να παραβιάσουν την εστία του Γεωργίου για το πρώτο μέρος.

Όπως και στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχοι μπήκαν ποιο δυνατά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα στο 49′ ο Καρακίτσος να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του κάνοντας το 2-0,όσο η ώρα περνούσε ο αέρας δυνάμωνε με αποτέλεσμα και ο αγωνιστικός χώρος να γίνετε ποιο βαρύς άλλα και η κόπωση στους ποδοσφαιριστές να είναι εμφανής.

Στο 70′ ο Ξευγένης μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ(που έχει δουλευτεί στην προπόνηση)θα ανεβάσει τον δίχτυ του σκορ στο 3-0,από εκεί και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού θα παίσει λόγο και τον αλλαγών τον δυο προπονητών και την καταπόνηση,και το μόνο που θα καταφέρουν τα Μετέωρα θα είναι στην πρώτη αν δεν κάνω λάθος αξιόλογη ευκαιρία στο 92′ να μειώσουν το σκορ σε 3-1 με τον Γραβάνη Γ.

ΑΕΜεσολογγίου(ΣταμάτηςΣαρρής)Δουλιώτης,Καντάνης,Μαντέλος, Μπαλαούρας, Πελέκης (80’Νούλας)Δάρδας,Ξευγένης (77’Πετσίνης)Μακρής, Καβαλλάρης, Καρακίτσος(68’Χαρατσής) Φράγκος

Α.Σ Μετέωρα:(ΧρήστοςΑντωνίου)Γεωργίου,Τσίκαρης(71’Γραβάνης Μ),Τσιαούσης ,Κωστής, Σκρέκας, Αυγέρος,Γκόβαρης, Παπαγεωργόπουλος (79’Κουβελάς), Λιατσικούρας (79’Νταλούκας), Αγγελάκης,Γραβάνης Γ.

Πηγή:aitosports.gr

..............



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...