ΑΕ Μεσολογγίου – Παναιτωλικός 0-2.Φωτορεπορτάζ

DSC_0043

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ΑΕ Μεσολογγίου που βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Παναιτωλικό σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι.

Τα γκολ επιτεύχθηκαν ένα σε κάθε ημίχρονο,το 1-0 έκανε ο Πασάς με πλάσε μέσα από την μικρή περιοχή και το 2-0 έγινε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Μπογντάνοβιτς.

Όσο αναφορά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και κυριάρχησε η καλή κυκλοφορία και από τις δυο ομάδες στο κέντρο του γηπέδου χωρίς όμως να δημιουργούνται εκατέρωθεν οι μεγάλες ευκαιρίες.

Οι ‘’κανονίερηδες’’ κατάφερε με ηρεμία στο παιχνίδι της και καλές τοποθέτησης των παιχτών της τόσο στα μαρκαρίσματα όσο και στην κυκλοφορία της μπάλας, να δει τον αντίπαλο στα μάτια χωρίς να φαίνεται σε κανένα σημείο του παιχνιδιού η διαφορά τον δυο κατηγοριών που τους χώριζε από τον αντίπαλό της.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός έδειξε ασύνδετος κάποιες φορές στο κέντρο,και ότι περιμένει πολλά από τους παίχτες που πήρε στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β εθνικής.

Διαιτητές του παιχνιδιού ήταν οι :Στυλιαράς – Χουλιάρας – Λιόνας

ΑΕ Μεσολογγίου:(Σταμάτης Σαρρής)Δουλιώτης,Πελέκης,Μαντέλος, Καβαλλάρης,Μπαλαούρας,Δενδρινός,Ξευγένης,Μακρής,Πέντσας, Καρακίτσος, Τσιούνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι:Νικολόπουλος,Παλιάτσας, Πετσίνης,Καντάνης,Νούλας Β,Δάρδας,Νούλας Σ,Πασπαλιάρης,Φάτσαλης.

Παναιτωλικός:(Νίκος Καραγεωργίου) Τακίδης, Μπακάκης, Ακουάρο, Κούσας, Γκόλιας, Τζούνιορ,Σφακιανάκης,Φαβάλι, Καμαρά, Πασάς, Κίτσας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι:Στεφανάκος, Αραμπατζής, Ιωάννου, Τζιτζής,Δάρλας, Μπογντάνοβιτς, Γιανεφ, Μύγας, Μήλιος, Μπόγιοβιτς.

Υ.Γ Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου έγινε και η κλήρωση για την λαχειοφόρο που είχε για τις ημέρες τον εορτών η ΑΕ Μεσολογγίου,ο αριθμός που βγήκε είναι ο 1170 και ο νικητής είναι ο κύριος Λύτρας εκδότης αθλητικής εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας που θα πάρει μια τηλεόραση 42′ LGHD.

Μιχάλης Δημητρίου

..........



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...